ErenT - Yeni MosMor Ayyıldız Çöl Kostümü - 5 KARAKTER DAHİL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 41

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
EVET ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE KRİPTO İÇİN BOYADIĞIM İTEMLERİ PAYLAŞMAYA BAŞLADIM[/FONT]
BU BAŞLANGIÇ DAHA BİR ÇOK KOSTÜM VE İTEM PAYLAŞACAM HAYIRLI KULLANIMLAR
@RoyaLDesigN
@(Mavi Ruh)

1 KARAKTERDEN KANIT !
oVbW8q.png

ErenT - Yeni MosMor Ayyıldız Çöl Kostümü - 5 Karakter Dahil
Metin2 Lobby olarak, Metin2 sunucularında oyun deneyimini zenginleştirmek amacıyla sürekli olarak yeni içerikler üretiyoruz. Bu doğrultuda geliştirilen ErenT tarafından tasarlanan MosMor Ayyıldız Çöl Kostümü, oyuncuların dikkatini çekecek nitelikte. Bu kostüm paketi, hem görsel açıdan etkileyici hem de teknik olarak sorunsuz çalışacak şekilde optimize edilmiştir.

Yeni MosMor Ayyıldız Çöl Kostümü Hakkında
Bu kostüm seti, Metin2 karakterlerinizin görünümünü köklü bir şekilde değiştirerek daha modern ve estetik bir yapıya kavuşturur. Toplamda 5 karakter için uyumlu olan bu kostüm seti, hem savaşçı, hem ninja, hem de shaman gibi farklı sınıflarda kullanılabilecek esnekliğe sahiptir. Her karakter için ayrı ayrı optimize edilmiş detaylar sayesinde, kostümün her sınıf için doğal durması sağlanmıştır.

Metin2 3D Modelleme ve Tasarım Kalitesi
Kostüm seti, Metin2 3D modelleme uzmanları tarafından detaylı bir şekilde hazırlanmıştır. Kullanılan 3ds Max ve Blender gibi profesyonel modelleme programlarıyla oluşturulan bu kostüm, yüksek kaliteli UV mapping ve doku uyumu ile öne çıkar. Ayrıca kostümün her parçası, karakterin hareketlerine engel olmayacak şekilde rigging ve animation süreçlerinden geçirilmiştir.

Görsel Geliştirme ve Uyum
Bu kostüm seti, Metin2'in orijinal yapısına zarar vermeden entegre edilebilir. Metin2 texture ve skin uyumu sayesinde, kostüm paketi sunucunuzda sorunsuz çalışacaktır. Aynı zamanda gr2 ve granny3d formatlarında uyumlu olması sayesinde, farklı model import/export araçlarıyla kolayca yüklenebilir.

Nasıl Kurulur?
Kostüm seti, Metin2 model import sürecine uygun olarak tasarlanmıştır. Paket içerisinde gerekli yönlendirmeler ve dosya yapısı belirtilmiştir. Gr2 export ve import işlemleri için gerekli araçlarla uyumlu çalışır. Paketi indirdikten sonra, sunucu dosyalarınızda belirtilen dizine atarak kolayca aktif hale getirebilirsiniz.

ErenT ve Metin2 Geliştirme
ErenT, Metin2 geliştirme ortamında bilinen isimlerden biridir. Özellikle Metin2 custom model ve visual mod[/COORD] alanlarında ürettiği içeriklerle tanınmaktadır. Bu kostüm seti de onun bu alandaki uzmanlığını yansıtmaktadır.

Sonuç
ErenT tarafından hazırlanan MosMor Ayyıldız Çöl Kostümü, Metin2 sunucularınızda oynayan oyunculara farklı bir deneyim sunmanızı sağlar. Hem estetik hem de teknik açıdan güçlü bir yapıya sahip olan bu kostüm seti, sunucunuzdaki oyuncu memnuniyetini artırabilir.

Daha fazlası için Metin2 Lobby

ErenT - New MosMor Ayyıldız Desert Costume - Includes 5 Characters
As Metin2 Lobby, we constantly develop new content to enhance the gaming experience on Metin2 servers. In this direction, the ErenT-designed MosMor Ayyıldız Desert Costume stands out with its impressive design. This costume package has been technically optimized to run smoothly while providing visually stunning results.

About the New MosMor Ayyıldız Desert Costume
This costume set significantly alters the appearance of your Metin2 characters, giving them a more modern and aesthetic look. Compatible with a total of 5 characters, this costume set offers flexibility suitable for different classes such as warrior, ninja, and shaman. Each class has unique details optimized individually to ensure the costumes look natural on every character.

Metin2 3D Modeling and Design Quality
The costume set was meticulously prepared by Metin2 3D modeling experts. Created using professional tools like 3ds Max and Blender, the set features high-quality UV mapping and texture compatibility. Additionally, each part of the costume has been processed through rigging and animation to ensure it does not interfere with character movements.

Visual Enhancement and Compatibility
This costume set integrates seamlessly without damaging the original structure of Metin2. Thanks to its Metin2 texture and skin compatibility, the costume package runs smoothly on your server. Moreover, being compatible with gr2 and granny3d formats allows easy loading via various model import/export tools.

How to Install?
The costume set has been designed following the Metin2 model import process. Necessary instructions and file structures are provided within the package. It works compatibly with tools for Gr2 export and import. After downloading, you can easily activate the package by placing it into the designated directory in your server files.

ErenT and Metin2 Development
ErenT is known as one of the prominent names in the Metin2 development scene. He is recognized especially for his contributions in Metin2 custom model and visual mod areas. This costume set reflects his expertise in these fields.

Conclusion
The MosMor Ayyıldız Desert Costume created by ErenT provides players on your Metin2 servers with a unique gameplay experience. With both aesthetic appeal and strong technical performance, this costume set can increase player satisfaction on your server.

For more information visit Metin2 Lobby

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)