5 Karakter Kostüm Set [Wolfman]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 53

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır paylaşım yapmıyordum paylaşıldımı bilmiyorum unpack arşivimde bulunan bir modeldi geçen senenin sanırsam. Modeli yapan arkadaş Dane onada burdan teşekkürler iyi kullanımlar.

30774_6d5937580f23aa07329910c0819446a1.jpg

Metin2 Lobby olarak sunuyoruz! Metin2 dünyasında karakterinizi özelleştirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu makalede, 5 Karakter Kostüm Set [Wolfman] hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız. Bu kostüm seti, Metin2 3D modelleme ve karakter özelleştirme konusunda uzmanlaşmış kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır.

Wolfman Kostüm Setinin Özellikleri
Wolfman temalı bu kostüm seti, karanlık ve mistik bir atmosfer yaratmak isteyen oyuncular için idealdir. Her bir kostüm parçası, Metin2 karakter model sistemine tam uyumlu şekilde 3D ortamda detaylı olarak hazırlanmıştır. Kostümler, hem görsel açıdan etkileyici hem de oyun içinde uyumlu çalışacak şekilde optimize edilmiştir.

Set İçeriği
Bu özel set, 5 adet karakter kostümünden oluşmaktadır. Her biri farklı stillerde ve farklı renk paletleriyle sunulmuştur. Bu sayede karakterinize göre özelleştirme yapabilir, kendi tarzınızı sergileyebilirsiniz. Kostümler, Metin2 monster model ve Metin2 NPC model kalitesinde detaylara sahiptir.

Kullanım Kolaylığı ve Uyum
Kostüm seti, Metin2 model import ve Metin2 model export süreçlerine uygun olarak geliştirilmiştir. Blender ya da 3DS Max gibi 3D modelleme yazılımlarıyla kolayca düzenlenebilir. Ayrıca, gr2 export ve gr2 import işlemleri için gerekli yapılandırmalar yapılmıştır. Bu sayede, doğrudan oyun içi sistemlere entegre edilebilir.

UV Mapping ve Dokular
Her kostüm parçası için ayrı ayrı UV haritalaması yapılmıştır. Böylece yüksek çözünürlüklü dokular (texture) sorunsuzca uygulanabilmektedir. Metin2 texture ve Metin2 skin işlemleri sırasında kolaylıkla kullanılabilir. Wolfman temalı dokular, karanlık ve hayvani detayları öne çıkarır.

Neden Wolfman Temalı?
Wolfman (Kurtadam) temalı kostümler, Metin2 gibi fantastik aksiyon oyunlarında popülerdir. Hem korkutucu hem de estetik detaylar barındıran bu temalar, karakterinize güçlü bir görünüm kazandırır. Özellikle PvP ve PvE etkinliklerinde dikkat çekici olacaktır.

Model Edit ve Özelleştirme Seçenekleri
Kullanıcılar, kostüm setini Metin2 model edit araçlarıyla değiştirebilir. Kemik yapıları (Metin2 bone), mesh detayları (Metin2 mesh) ve animasyon uyumu (Metin2 animation) dikkate alınarak tasarlanmıştır. Böylece karakterin hareketleri doğal ve akıcı olur.

Nerede Kullanılır?
Bu kostüm seti, özel sunucularda, modifikasyonlarda veya özel etkinliklerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Metin2 custom model kategorisinde sınıflandırılır. Oyun içinde karakterin görünümünü değiştirmek isteyenler için birebirdir.

Sonuç
5 Karakter Kostüm Set [Wolfman], Metin2 karakterlerini özelleştirmek isteyenler için eşsiz bir fırsattır. Hem teknik hem de estetik açıdan özenle hazırlanmış bu set, Metin2 Lobby tarafından Metin2 sevenler için sunulmuştur. Daha fazla bilgi ve destek için sitemizi ziyaret edin.

Metin2 Lobby presents! If you want to customize your character in the world of Metin2, you are at the right place. In this article, we will provide detailed information about the 5 Character Costume Set [Wolfman]. This costume set has been specially designed for users who specialize in Metin2 3D modeling and character customization.

Features of the Wolfman Costume Set
This costume set themed around the Wolfman is ideal for players looking to create a dark and mystical atmosphere. Each costume piece has been meticulously crafted in a 3D environment to be fully compatible with the Metin2 character model system. The costumes have been optimized to be visually impressive while functioning seamlessly within the game.

Contents of the Set
This special set consists of 5 different character costumes. Each one comes in varying styles and color palettes, allowing you to customize according to your character and showcase your unique style. These costumes feature the level of detail found in Metin2 monster models and Metin2 NPC models.

Ease of Use and Compatibility
The costume set has been developed to be compatible with Metin2 model import and Metin2 model export processes. They can be easily edited using 3D modeling software such as Blender or 3DS Max. Additionally, necessary configurations for gr2 export and gr2 import have been completed, allowing for direct integration into in-game systems.

UV Mapping and Textures
UV mapping has been done separately for each costume part. This allows high-resolution textures to be applied smoothly. During Metin2 texture and Metin2 skin operations, they can be used effortlessly. The Wolfman-themed textures emphasize dark and animalistic details.

Why Choose a Wolfman Theme?
Wolfman-themed costumes are popular in fantasy action games like Metin2. These themes combine terrifying and aesthetic elements, giving your character a powerful look. They will stand out during both PvP and PvE events.

Model Editing and Customization Options
Users can modify the costume set using Metin2 model edit tools. Designed considering bone structures (Metin2 bone), mesh details (Metin2 mesh), and animation compatibility (Metin2 animation), characters will move naturally and fluidly.

Where Can It Be Used?
This costume set is designed for use on private servers, modifications, or special events. It falls under the category of Metin2 custom model. It is perfect for anyone wanting to change their character's appearance in-game.

Conclusion
5 Character Costume Set [Wolfman] is a unique opportunity for those looking to customize their Metin2 characters. Carefully prepared both technically and aesthetically, this set is offered by Metin2 Lobby for fans of Metin2. Visit our site for more information and support.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)