Ali Türkoğlundan Köstüm Seti [4 Karekter ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 32

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
selamın aleyküm Arşivimden çıkartım eğer paylaşıldıysa silinebilir .

İyi kulanımlar bir teşekürü çok görmeyin

Link :

Vt:
62458_c02a63e75c711ebe36c5394cdc23234b.png

Ali Türkoğlundan Köstüm Seti [4 Karakter] - Metin2 Model Edit ve 3D Tasarımda Yeni Dönem

Metin2 Lobby olarak, Metin2 dünyasında 3D modelleme, karakter tasarımı ve özel efektler konusunda sürekli yenilikler sunuyoruz. Bu bağlamda, Ali Türkoğlu tarafından tasarlanan Köstüm Seti [4 Karakter] ile birlikte hem görsellik hem de karakter yaratıcılığı açısından yeni bir dönem başlıyor. Bu set, Metin2 karakter model dünyasında önemli bir dönüm noktası teşkil ediyor.

Ali Türkoğlu Kimdir?
Ali Türkoğlu, Metin2 topluluğu arasında tanınmış bir Metin2 3D model tasarımcısıdır. Blender, 3ds Max ve diğer 3D modelleme programlarında uzmanlaşmış bir sanatçıdır. Özellikle Metin2 model edit alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çekmektedir. Yeni Köstüm Seti, onun bu alandaki yetkinliğini bir kez daha ortaya koyuyor.

Köstüm Seti [4 Karakter] Nedir?
Köstüm Seti [4 Karakter][/B], farklı sınıflar için özel olarak hazırlanmış, yüksek kaliteli 3D kostümleri barındıran bir koleksiyondur. Bu set sayesinde savaşçı, ninja, shaman ve lycan sınıflarına özel özgün kostümler kullanılabilir. Her bir kostüm, Metin2 texture ve Metin2 UV map uyumlu olarak tasarlanmıştır. Böylece hem model hem de dokular uyumlu bir şekilde çalışır.

Neden Köstüm Seti Kullanmalısınız?
Metin2 sunucularında farklı bir hava yaratmak isteyen oyuncular için bu set büyük bir fırsat. Hem Metin2 character model hem de Metin2 NPC model tasarımlarında kalite farkı hissedilir. Bu set sayesinde karakterleriniz artık standart görünümlerden uzak, özgün ve estetik açıdan güçlü kostümlere sahip olacak. Model replace işlemleri ile kolayca entegre edilebilir.

Nasıl Kurulur?
Metin2 model import işlemlerinde dikkat edilmesi gereken bazı detaylar vardır. Öncelikle modelin doğru gr2 formatında olduğundan emin olunmalıdır. Ardından gr2 import ve gr2 export işlemleri uygun şekilde yapılmalıdır. Blender veya 3ds Max kullanarak Metin2 3D modelleme yapmayı bilen kullanıcılar için bu süreç oldukça kolaydır. Ancak yeni başlayanlar için Metin2 model edit rehberlerimizi takip etmeleri önerilir.

Teknik Detaylar ve Format Uyumları
Metin2 özelinde geliştirilen bu kostüm seti, granny3d ve gr2 formatlarını desteklemektedir. Metin2 gr2 formatı ile model aktarımı sırasında herhangi bir veri kaybı yaşanmaz. Ayrıca Metin2 bone ve Metin2 mesh uyumu da tamdır. Metin2 animation ile birlikte karakter hareketleri doğal ve akıcı bir şekilde görüntülenebilir.

Sonuç
Ali Türkoğlu tarafından hazırlanan Köstüm Seti [4 Karakter], Metin2 3D modelleme camiası için değerli bir katkıdır. Metin2 Lobby olarak, bu tür özgün içerikleri kullanıcılarımızla buluşturmayı sürdüreceğiz. Bu seti deneyimlemek ve Metin2 karakterinizi farklılaştırmak için hemen indirin!

Ali Turkgoldan Costume Set [4 Characters] - A New Era in Metin2 Model Editing and 3D Design

Metin2 Lobby, within the world of Metin2, continuously introduces innovations in 3D modeling, character design, and special effects. In this context, the Costume Set [4 Characters] designed by Ali Turkgolu ushers in a new era in terms of both visuals and character creativity. This set represents a significant milestone in the realm of Metin2 character models.

Who is Ali Turkgolu?
Ali Turkgolu is a well-known Metin2 3D model designer within the Metin2 community. He is an artist specialized in 3D modeling programs like Blender and 3ds Max. His work in the field of Metin2 model editing has drawn considerable attention. His new Costume Set once again demonstrates his expertise in this area.

What is Costume Set [4 Characters]?
Costume Set [4 Characters][/B] is a collection of high-quality 3D costumes specifically prepared for different classes. With this set, unique costumes are available for warrior, ninja, shaman, and lycan classes. Each costume is designed to be compatible with Metin2 textures and Metin2 UV maps. This ensures that both the models and textures work seamlessly together.

Why Should You Use the Costume Set?
For players looking to create a unique atmosphere in their Metin2 servers, this set is a great opportunity. It makes a noticeable quality difference in both Metin2 character models and Metin2 NPC models. Thanks to this set, your characters will have original and aesthetically strong costumes, far from standard appearances. The set can easily be integrated via model replace operations.

How to Install?
There are some details to consider during Metin2 model import operations. First, ensure that the model is in the correct gr2 format. Then, gr2 import and gr2 export processes should be done properly. For users familiar with Metin2 3D modeling using Blender or 3ds Max, this process is quite straightforward. However, beginners are advised to follow our Metin2 model edit guides.

Technical Details and Format Compatibility
This costume set, developed specifically for Metin2, supports granny3d and gr2 formats. During model transfers using the Metin2 gr2 format, no data loss occurs. Additionally, Metin2 bone and Metin2 mesh compatibility is fully ensured. Combined with Metin2 animation, character movements can be displayed naturally and fluidly.

Conclusion
The Costume Set [4 Characters] created by Ali Turkgolu is a valuable contribution to the Metin2 3D modeling community. As Metin2 Lobby, we will continue to bring such original content to our users. Download now to experience this set and differentiate your Metin2 character!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)