MERHABA ARKADAŞLAR WEBDEVRİ " ADLI BİLİŞİM SAYESİNDE BATAN SERVERİMİN FİLESİNİ PAYLASIYORUM."
@EGEOZDMRS 'NİN SADE FİLESİDİR.
KODLAMA YAPILARAK BÜTÜN BUG VE SORUNLARINI ÇOZULDU
FİLESİ EMEK SERVERDEN KODLAYIP WSLİK SERVER YAPTIM
HERŞEY KURULU SADECE OYNAMASI KALMIŞ
BEN FAZLA KULLANMADIM BUYRUN SİZ KULLANIN
" YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİ"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AMKMT2 GAME:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
VİRÜSTOTAL SONUCU :
Giriş yap veya üye ol.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AMKMT2 GAME YEDEK:
Giriş yap veya üye ol.
VİRÜSTOTAL SONUCU :
Giriş yap veya üye ol.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AMKMT2 MYSQL :
Giriş yap veya üye ol.
Mysql Şifresi : 123456 veya admin 'dir.
VİRÜSTOTAL SONUCU :
Giriş yap veya üye ol.
PACKLAR :
MİNİPACK LİNK :
Giriş yap veya üye ol.
VürüsTotal :
Giriş yap veya üye ol.
(TROJEN MEVCUT DÜZENLEYİ TROJENLERİ SİLEBİLİRSİNİZ VEYA TEMİZ GAME DOSYASI KULLANA
BİLİRSİNİZ.)
NOT: MİNİ PACK'DA COFİNG DOSYASINDAKİLERİ DÜZENLEMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.
FULLPACK LİNK :
Giriş yap veya üye ol.
VİRÜS TARAMASİ (DOSYA 128MB BUYUK OLDUGU ICIN VİRUSTOTAL TARAMADI)
GÜLE GÜLE KULLANIN FİLESİ KURANLARDAN RESİM BEKLİYORUM KONUYA EKLEYİCEM
FİLESİN'DEN BİR KAÇ ÖZELLİK !
SORUNUSUZ 4CH EJDERHA 10 DAKİKALIK VAKTİ VAR
SORUNSUZ PVP TURNUVA ALANI TURNUVASI - YAŞLI KADIN DAN START VERİLİR
HIZLI KANAL DEŞİTİRME
HIZLI EKİPMAN DEGİŞTİRME
ORTAK SOHBET PROTOKOLU SOHBETTEN PM AT ÖZELLİGİ VB
70'E YAKIN QUEST
400'E YAKIN KOSTÜM VE PETLER (SORUNSUZ)
DAMEGELER EŞİT.
TEK TIK BİYOLOG SİSTEMİ
VE BİR ÇOK ÖZELLİK MEVCUT BULUNMAKTADIR.
FİLESE AİT RESİMLER 1 KAC RESİM
TURNUVA SİSTEMİ
BİYOLOG SİSTEMİ
F5'TUSLU EFSUN BOTU
EJDERHA GİRİŞ SİSTEMİ VE EJDERHA
<br>
AmkMT2 HAZIR WSLİK SERVER FİLES
Metin2 özel sunucu dünyasında hızla yayılan ve topluluk tarafından dikkatle incelenen bir içerik türü olan hazır server files, özellikle yeni başlayanlar veya hızlıca test ortamı kurmak isteyen geliştiriciler için büyük kolaylık sağlar. Bu bağlamda, AmkMT2 adıyla paylaşılan hazır Wslik sunucu dosyaları, Metin2Lobby.com üzerinden tanıtımı yapılan ve kullanıcı yorumlarıyla şekillenen bir yapıdır.
Wslik server files, genellikle Türkçe konuşulan Metin2 özel sunucu topluluklarında yaygın olarak kullanılan, belirli bir dengeye sahip ve PvP odaklı yapılandırmalara uygun sunucu dosyalarıdır. AmkMT2 ise bu temel üzerine inşa edilmiş, bazı özelleştirmeler ve ek içerikler içeren bir versiyondur. Dosyalar içerisinde genellikle önceden yapılandırılmış NPC’ler, özel eşyalar, quest sistemleri ve bazen de özel haritalar yer alır.
Dikkat: Hazır server files kullanırken güvenlik açıkları, lisanssız içerik kullanımı ve virüs riski gibi ciddi sorunlarla karşılaşılabilir. Bu nedenle, herhangi bir hazır dosya indirmeden önce mutlaka güvenilir kaynaklardan ve mümkünse Metin2Lobby.com gibi topluluk platformlarından kullanıcı geri bildirimlerini incelemek büyük önem taşır.
AmkMT2 dosyalarının sunduğu başlıca özellikler arasında;
- Önceden ayarlanmış PvP dengesi
- Kolay kurulum rehberi (genellikle .bat dosyaları ile)
- Türkçe dil desteği
- Özel eşya ve NPC eklemeleri
- MySQL ve Navicat yapılandırmalarının hazır gelmesi
yer alır. Ancak unutulmamalıdır ki, bu tür dosyalar genellikle ticari amaçla değil, eğitim ve test ortamları için uygundur. Canlı sunucu açmayı planlayanlar, mutlaka dosyaları detaylıca incelemeli ve gerekirse kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirmelidir.
Sonuç olarak, AmkMT2 Wslik Server Files, hızlı başlangıç arayanlar için pratik bir çözümdür ancak kalıcı ve güvenli bir sunucu kurmak isteyenlerin bu dosyaları sadece referans olarak kullanması önerilir. Güncel dosya bağlantıları ve kullanıcı yorumları için Metin2Lobby.com ziyaret edilebilir.