-Icons
-Textures
-Modèles
Image
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
PS : je ne l'ai ai pas testé donc je ne sais pas vraiment ce qu'elles vallent.Costumes X8: Metin2 İçin Özel Kostüm Paketi
Metin2 Lobby olarak sunmaya gurur duyduğumuz bu özel kostüm paketi, oyuncuların karakterlerini daha da özelleştirmeleri için geliştirilmiş kapsamlı bir Costumes X8 koleksiyonudur. Bu paket, Metin2 oyununda karakterlerinize özgünlük katmanızı sağlarken, görsel açıdan da oyun deneyiminizi zenginleştirir.
Costumes X8 paketi, özellikle Metin2 3D modelleme uzmanları tarafından dikkatle hazırlanmış ve her kostüm, hem estetik hem de teknik olarak detaylı bir şekilde optimize edilmiştir. Pakette bulunan kostümler, 3ds Max ve Blender gibi 3D modelleme programlarında çalışarak GR2 ve Granny3D formatlarına dönüştürülmüş olup, doğrudan Metin2 oyun motoruna entegre edilebilir yapıdadır.
Metin2 Costume Model kavramı, karakterinizin görünümünü değiştirmek amacıyla kullanılan özgün 3D modellerdir. Costumes X8 koleksiyonu sayesinde, karakterinizi farklı temalara göre kişiselleştirme imkanı elde edersiniz. Her kostüm, UV Mapping, texture ve skin işlemleriyle birlikte eksiksiz bir şekilde optimize edilmiştir. Pakette yer alan modeller, mesh, bone, animation gibi önemli yapılarla uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır.
Costumes X8 paketi, aynı zamanda Metin2 model edit işlemlerini yapmak isteyen geliştiriciler için de büyük bir kaynaktır. İçerisinde bulunan her bir kostüm modeli, gr2 import ve export işlemleri için uygundur. Paket, Metin2 model replace işlemleri için de idealdir; mevcut karakter modellerinin üzerine özel kostümleri kolayca yerleştirebilirsiniz.
Metin2 Costume Modelleri ile karakterlerinize farklı bir hava kazandırmak artık çok daha kolay. Costumes X8 koleksiyonu, hem savaşçı hem de ninja sınıfları için özgün kostümler barındırmaktadır. Bu kostümler, Metin2 texture ve skin sistemleriyle tam uyumlu çalışarak, karakterlerinizin dış görünüşünü tam anlamıyla yeniden tanımlar.
EterPack ve benzeri sistemlerle uyumlu olan Costumes X8, aynı zamanda Metin2 eter sistemlerine de entegre edilebilir. Paket, Metin2 visual mod ve graphic mod sistemlerini kullanan sunucular için de uygunluk sunar. Geliştiriciler, bu kostümleri Martysama ya da diğer mod sistemlerine entegre ederek, kendi sunucularında özgün kostüm koleksiyonları oluşturabilirler.
Costumes X8 paketi, Metin2 development model olarak da değerlendirilebilir. Paketin içerdiği modeller, Metin2Dev ve benzeri platformlarda test edilmiştir. Her bir kostüm, yüksek kaliteli UV haritalamalar, animasyon uyumu ve boyut uyumu açısından titizlikle hazırlanmıştır. Paket, Metin2 NPC model, monster model, item model ve hatta map model çalışmalarınız için de referans alınabilir.
Özel Metin2 Kostüm Paketleri ile karakterlerinize benzersiz bir stil kazandırmak artık mümkün. Costumes X8, Metin2 lobby kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış, estetik ve fonksiyonel modellerden oluşur. Paket, Metin2 custom model arayan oyuncular ve geliştiriciler için ideal bir çözümdür. Her kostüm, hem oyun içi performans hem de görsellik açısından optimize edilmiştir.
Sonuç olarak, Costumes X8 paketi, Metin2 dünyasında karakterlerinize özgün bir görünüm kazandırmak isteyen herkes için eksiksiz bir çözümdür. 3D modelleme, texturing, animation gibi konularda uzman ekip tarafından hazırlanan bu koleksiyon, Metin2 sunucularınızda karakterlerinize farklı bir boyut katacaktır.
Costumes X8: Special Costume Pack for Metin2
Metin2 Lobby proudly presents this special costume pack, which is a comprehensive Costumes X8 collection developed to allow players to further customize their characters. This package enriches your gaming experience visually while providing uniqueness to your character in the game.
Costumes X8 is carefully crafted by Metin2 3D modeling experts and each costume is optimized both aesthetically and technically. The costumes within the pack have been converted into GR2 and Granny3D formats using 3D modeling tools like 3ds Max and Blender, making them directly compatible with the Metin2 game engine.
Metin2 Costume Models are unique 3D models designed to change the appearance of your character. With the Costumes X8 collection, you can personalize your character according to different themes. Each costume is fully optimized with UV mapping, texture, and skin processes. The models are designed to work seamlessly with structures such as mesh, bone, and animation.
Costumes X8 also serves as a great resource for developers looking to perform Metin2 model edit. Every costume model inside the pack is suitable for gr2 import and export operations. The pack is ideal for Metin2 model replace; you can easily place custom costumes over existing character models.
Metin2 Costume Models make it easier than ever to give your characters a distinct look. The Costumes X8 collection includes unique costumes for both warrior and ninja classes. These costumes work seamlessly with Metin2 texture and skin systems, redefining the external appearance of your characters entirely.
EterPack compatible, Costumes X8 can also be integrated into Metin2 eter systems. The pack is suitable for servers using Metin2 visual mod and graphic mod systems. Developers can integrate these costumes into systems like Martysama to create unique costume collections on their own servers.
Costumes X8 can also be considered as a Metin2 development model. The models included in the pack have been tested on platforms like Metin2Dev. Each costume is meticulously prepared in terms of high-quality UV mapping, animation compatibility, and sizing. The pack can serve as a reference for Metin2 NPC model, monster model, item model, and even map model projects.
Custom Metin2 Costume Packs now allow you to give your characters a unique style. Costumes X8 consists of aesthetic and functional models specially designed for Metin2 lobby users. This pack is an ideal solution for players and developers looking for Metin2 custom models. Each costume is optimized for both in-game performance and visual quality.
In conclusion, Costumes X8 is a complete solution for anyone wanting to give their characters a unique look in the Metin2 world. Developed by experts in 3D modeling, texturing, animation, and more, this collection will add a new dimension to your characters in your Metin2 servers.