Forumda Paylaşıldımı Görmedim Eğer Paylaşıldıysa Raporlayınız.
İyi Kullanımlar
İyi Forumlar...
İyi Kullanımlar
İyi Forumlar...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Erkek Ninja Yılan Kostüm Seti (Siyah)
Metin2Lobby olarak sunuyoruz!
Metin2 dünyasında özgün ve dikkat çekici kostümler arayan oyuncular için özel olarak tasarlanmış Erkek Ninja Yılan Kostüm Seti, siyah tonlarında güçlü ve zarif bir görünüme sahip. Bu set, karakterinize ninja havasında yılan gibi zıpkın gibi bir görünüm kazandırarak hem estetik hem de fonksiyonel olarak avantaj sağlar.
Ninja Temalı Model Detayları
Bu kostüm seti, Metin2 karakterlerine özel olarak 3D modelleme teknikleriyle hazırlanmıştır. 3ds Max ve Blender gibi yazılımlarla geliştirilmiş olan model, GR2 formatında olup kolayca sunucuya entegre edilebilir. UV mapping, texture ve rigging işlemleri titizlikle yapılmıştır.
Yılan Motifleri ve Tasarım Özellikleri
Setin görsel etkisi, siyah zemin üzerine yerleştirilen yılan derisi desenleriyle desteklenmiştir. Bu desenler, karakterinizi gizemli ve güçlü bir hava verirken, aynı zamanda Metin2 oyun mekaniğiyle uyumlu bir şekilde tasarlanmıştır. Visual efekt ve animation uyumu sayesinde hareketleriniz daha akıcı ve etkileyici olacaktır.
Metin2 Kostüm Entegrasyonu
Model, Metin2 sistemine özel olarak optimize edilmiştir. Model replace yöntemiyle kolayca karakterinize entegre edilebilir. Aynı zamanda custom model olarak da kullanılabilir. EterPack ve MartySama[/BR][/BR]
Model Format ve Teknik Bilgiler
Model formatı GR2 olup, Metin2 Granny yapısıyla tam uyumludur. Mesh yapısı optimize edilmiştir ve bone yapısı karakter animasyonlarıyla uyumlu çalışır. Texture çözünürlüğü yüksek olup, skin ve effect model olarak da kullanılabilir.
Kullanım Alanları ve Avantajlar
Bu ninja kostüm seti, turnuvalarda, özel etkinliklerde veya günlük oyun içi kullanım için idealdir. Metin2 Development sürecinde özel model ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. NPC model, monster model veya character model olarak da geniş kullanım alanına sahiptir.
Metin2Lobby olarak, kullanıcı dostu ve profesyonel kalitede model setleri sunmaya devam ediyoruz.
Men Snake Ninja Costume Set (Black)
Presented by Metin2Lobby!
Designed specifically for players seeking unique and eye-catching costumes in the world of Metin2, the Men Snake Ninja Costume Set features a powerful and elegant black-toned appearance. This set provides both aesthetic and functional advantages, giving your character a mysterious and agile look reminiscent of a ninja snake.
Ninja-Themed Model Details
This costume set has been specially crafted for Metin2 characters using 3D modeling techniques. Developed with software like 3ds Max and Blender, the model is in GR2 format and can be easily integrated into your server. The UV mapping, texture, and rigging processes have been completed with meticulous care.
Snake Motifs and Design Features
The visual impact of the set is enhanced by snake skin patterns placed on a black background. These patterns provide your character with a mysterious and powerful aura while maintaining compatibility with the Metin2 game mechanics. Thanks to visual effects and animation compatibility, your movements will appear more fluid and impressive.
Metin2 Costume Integration
The model is optimized specifically for the Metin2 system. It can be easily integrated into your character using the model replace method. Additionally, it can be used as a custom model. Compatible with EterPack and MartySama systems as well.
Model Format and Technical Details
The model is in GR2 format and fully compatible with the Metin2 Granny structure. Its mesh structure is optimized and its bone structure works smoothly with character animations. The texture resolution is high and can also be used as a skin or effect model.
Usage Areas and Advantages
This ninja costume set is ideal for tournaments, special events, or daily gameplay. Designed to meet special model requirements during Metin2 Development, it offers versatile usage options as an NPC model, monster model, or character model.
At Metin2Lobby, we continue to offer user-friendly and professional-quality model sets.