Forumda Paylaşıldımı Görmedim Eğer Paylaşıldıysa Raporlayınız.
İyi Kullanımlar
İyi Forumlar...
İyi Kullanımlar
İyi Forumlar...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Erkek Ninja Yılan Kostüm Seti (Mor)
Metin2Lobby olarak sunuyoruz! Bu özel kostüm seti, Metin2 oyununda karakterinizi öne çıkarmak isteyen oyuncular için tasarlanmıştır. Ninja Yılan Kostüm Seti, hem estetik hem de işlevsel yönleriyle dikkat çeker ve karakterinize ninja havasında zarafet katar.
Kostümün Tasarımı
Mor tonlarında tasarlanan bu kostüm seti, gecenin derinliklerinde dahi karakterinizi göz alıcı kılar. Yılan motifi, hem korkutucu hem de zarif bir izlenim bırakırken, ninja temalı detaylar ise karakterinize bir gizem katmaktadır. Özellikle Metin2 3D modelleme teknolojisi ile geliştirilen bu kostüm, karakterinize tam anlamıyla oturmaktadır.
Teknik Özellikler ve Uyum
Bu kostüm seti, Metin2 character model sistemine tam uyumlu olarak geliştirilmiştir. Granny3D[/COORD] ve GR2 formatında optimize edilmiş olup, hem Blender hem de 3DS Max ortamlarında kolayca düzenlenebilir. UV mapping işlemi eksiksiz yapılmış, tekstürler detaylı ve kaliteli bir şekilde uygulanmıştır.
Nasıl Kurulur?
Kostümü kurmak oldukça kolaydır. Metin2 model replace işlemleri için model edit araçları kullanabilirsiniz. Metin2 model import ve export süreçleri, standartlara uygun şekilde yapılandırılmıştır. Metin2 texture dosyaları da kostümle birlikte gelmekte olup, karakterinize özel dokunuşlar yapabilirsiniz.
Yılan Teması ve Ninja Estetiği
Yılan motifi, ninja kültürüne derinlemesine bir bakışı yansıtır. Sessiz, hızlı ve ölümcül olan yılan, ninja karakterine benzer şekilde düşmanı fark etmeden yaklaşır. Bu kostüm sayesinde, Metin2’deki karakteriniz de bu güçlü sembolik güçten pay alır. Metin2 visual mod kullanıcıları için de idealdir.
Özelleştirilebilirlik ve Detaylar
Bu kostüm seti, custom model olarak kullanılmaya uygundur. Mesh[/COORD] yapısı, karakterinize doğal hareketler sağlarken, detaylı animation desteği sayesinde karakteriniz daha gerçekçi hareket eder. Rigging işlemi de eksiksiz yapılmıştır.
Hedef Kitle ve Kullanım Alanları
Bu kostüm seti, özellikle Metin2 NPC model ve monster model geliştiricileri, Metin2 development model yapanlar ve Martysama model kullanıcıları için idealdir. Ayrıca oyun içindeki karakterinizi özelleştirmek isteyen herkes için harika bir tercihtir.
Sonuç
Erkek Ninja Yılan Kostüm Seti (Mor), Metin2Lobby ile birlikte artık sizin de kullanımınızda. Hem görsel açıdan etkileyici hem de teknik olarak mükemmel yapılandırılmış bu kostüm seti, Metin2 deneyiminizi yükseltmek için harika bir fırsat. Hemen indirin, kurulum yapın ve karakterinizi bir ninja gibi görünmeye hazırlayın!
Male Ninja Snake Costume Set (Purple)
Metin2Lobby presents this exclusive costume set designed for players who want to make their characters stand out in Metin2. The Ninja Snake Costume Set stands out with its aesthetic and functional features, adding elegance with a ninja flair to your character.
Design of the Costume
Designed in purple tones, this costume makes your character eye-catching even in the depths of night. The snake motif creates both a frightening and elegant impression, while ninja-themed details add mystery to your character. Especially developed with Metin2 3D modeling technology, this costume fits your character perfectly.
Technical Features and Compatibility
This costume set has been developed to be fully compatible with the Metin2 character model system. Optimized in Granny3D and GR2 formats, it can be easily edited in both Blender and 3DS Max environments. UV mapping has been completed flawlessly, and textures have been applied in high detail and quality.
How to Install?
Installing the costume is very simple. For Metin2 model replace operations, you can use model edit tools. Metin2 model import and export processes are configured according to standards. Metin2 texture files also come with the costume, allowing you to customize your character with special touches.
Snake Theme and Ninja Aesthetics
The snake motif reflects a deep look into ninja culture. Silent, fast, and deadly like a snake, the ninja character approaches enemies without being noticed. With this costume, your character in Metin2 gains a share of this powerful symbolic strength. Ideal for users of Metin2 visual mod.
Customizability and Details
This costume set is suitable for use as a custom model. Its detailed mesh structure provides natural movements to your character, and thanks to detailed animation support, your character moves more realistically. Rigging has also been completed flawlessly.
Target Audience and Usage Areas
This costume set is ideal for Metin2 NPC model and monster model developers, Metin2 development model creators, and Martysama model users. It is also perfect for anyone wanting to customize their character in-game.
Conclusion
Male Ninja Snake Costume Set (Purple) is now available for your use with Metin2Lobby. This visually impressive and technically flawless costume set is a great opportunity to enhance your Metin2 experience. Download now, install, and prepare your character to look like a ninja!