İmparator Kostümü ~ ( 2 Adet Pelerin Mevcut. )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 56

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Forumda Paylaşıldımı Görmedim Eğer Paylaşıldıysa Raporlayınız.
İyi Kullanımlar
İyi Forumlar...[/RIGHT]
LOGOSUZDUR
Adsiz4894fb9c954c300c.png

İmparator Kostümü ~ (2 Adet Pelerin Mevcut)

Metin2Lobby olarak sunulan bu özel kostüm, oyuncuların Metin2 dünyasında benzersiz bir şekilde parlamasını sağlar. İmparator Kostümü, hem görsel açıdan etkileyici hem de işlevsel olarak dikkat çeker. Bu kostüm, özellikle pelerin detayları sayesinde sahip olduğu zarafet ve görkemle dikkat çekmektedir. İçerisinde iki adet pelerin bulunan bu kostüm, hem savaş anında hem de tören geçişlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Kostümün en belirgin özelliği, sahip olduğu iki farklı pelerin arasında seçim yapabilme imkanıdır. Bu pelerinlerden biri savaş sırasında kullanılmak üzere tasarlanmış daha sade bir yapıya sahiptir. Diğeri ise törenlerde veya özel durumlarda giyilmek üzere özel detaylarla donatılmıştır. Her iki pelerin de yüksek kaliteli UV mapping ve texture sistemleriyle optimize edilmiş olması, Metin2 dünyasındaki gerçekçilik deneyimini büyük ölçüde artırır.

Metin2 3D Modelleme uzmanları tarafından özenle hazırlanan bu kostüm, GR2 ve Granny3D formatlarında optimize edilmiştir. Böylece 3ds Max ya da Blender gibi yazılımlar üzerinden kolayca düzenlenebilir. Kullanıcılar, bu kostümü kendi sunucularına entegre ederken model import ve export işlemleri için gerekli tüm dosyaları eksiksiz bir şekilde içermektedir.

Kostüm, aynı zamanda animation ve rigging süreçlerine uyumlu olarak geliştirilmiştir. Bu sayede karakterin hareketleri esnasında pelerinler doğal bir şekilde sallanır, bu da oyun içi deneyimi daha da zenginleştirir. Bone yapısı ve mesh tasarımı, Metin2 oyun motoruna entegrasyon için ideal bir yapıya sahiptir. Ayrıca texture dosyaları yüksek çözünürlüklüdür ve UV haritalaması hatasız bir şekilde yapılmıştır.

Özel Efekt ve Görsel Geliştirmeler

Bu kostüm, sadece dış görünüşüyle değil, aynı zamanda özel efekt destekli görsellikleriyle de dikkat çeker. Effect model desteği sayesinde, kostüm üzerindeki ışık yansımaları, parıltılar ve özel efektler entegre edilebilir. Bu sayede kostüm, Metin2 sunucularında daha da etkileyici bir hale gelir. Aynı zamanda custom model olarak tanımlanabilir ve sunucuya özel özelleştirmeler yapılabilir.

Metin2Lobby platformu, kullanıcılarına visual mod ve graphic mod konularında da geniş bir yelpazede içerik sunmaktadır. Bu kostüm, eterpack ve Martysama gibi popüler mod paketleriyle de uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Oyuncular, bu kostümü kullanarak hem karakterlerini kişiselleştirebilir hem de sunucularında daha yüksek kaliteli bir görsel deneyim sunabilirler.

Sonuç

İmparator Kostümü, Metin2 oyununda karakterinize benzersiz bir hava katacak özel bir üründür. 2 pelerin seçeneği, kullanım amacınıza göre özelleştirme imkanı sunar. Yüksek kaliteli 3D model yapısı, profesyonel düzeyde model edit imkanları ve Metin2 sistemine uygunluğu ile bu kostüm, hem geliştiriciler hem de oyuncular için ideal bir tercihtir.

Emperor Costume ~ (2 Cape Variants Included)

Metin2Lobby presents this special costume, allowing players to shine uniquely within the Metin2 world. The Emperor Costume stands out with its visually impressive and functional design. With detailed cape elements, this costume draws attention through its elegance and grandeur. Featuring two capes, it is designed for both battle moments and ceremonial transitions.

The most distinctive feature of this costume is the option to choose between two different capes. One cape is designed for combat use with a simpler structure. The other is decorated with special details intended for ceremonies or special occasions. Both capes have been optimized with high-quality UV mapping and texture systems, significantly enhancing the realism in the Metin2 world.

Carefully crafted by Metin2 3D Modeling experts, this costume is optimized in GR2 and Granny3D formats. It can easily be edited via software like 3ds Max or Blender. All necessary files required for model import and export operations are included, ensuring seamless integration into your own server.

The costume is also developed compatible with animation and rigging processes. During character movement, the capes naturally sway, enriching the in-game experience even further. Its bone structure and mesh design are ideally suited for integration into the Metin2 game engine. Moreover, the texture files are high-resolution and have error-free UV mapping applied.

Special Effects and Visual Enhancements

This costume attracts attention not only with its external appearance but also with its special effects and visual enhancements. Thanks to effect model support, light reflections, sparkles, and special effects can be integrated onto the costume. This makes the costume more impressive on Metin2 servers. Additionally, it can be defined as a custom model and customized specifically for your server.

Metin2Lobby offers users a wide range of content regarding visual mod and graphic mod topics. This costume is designed to be compatible with popular mod packages such as eterpack and Martysama. Players can personalize their characters and provide a higher quality visual experience on their servers by using this costume.

Conclusion

The Emperor Costume is a unique product that adds a distinctive flair to your character in the Metin2 game. The option of 2 capes allows customization according to your usage purpose. With its high-quality 3D model structure, professional-level model edit capabilities, and compatibility with the Metin2 system, this costume is an ideal choice for both developers and players.​

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)