Server Özellikleri Editli Olanlar
1- 1 Level görevi 94 yapar 300m para verir
2- P ve G açan npc ve item al seçeneği ile 5 ci efsun küresini verir
3- AT veren npc 21 level at verir ve item al seçeneği at kitabı verir
4- Lonca açılabilen loncadan çıkılabilen Türkçe gardiyan
5- Türkçe npc'ler
6- Kırmızı orta yuvarlakda sabitlenmiş tüm npcler
7- Editlenmiş npcler
8- İtemlere + basarken 1 para alır item istemez %100 geçer
9- 6. ve 7. efsun fiyatı 0 yang'dır
10- Sol üstte cıkan para toplama deposu 3 göz yapma,3. el gibi ep ile alınan özellikler ekli
11- TL npc bunda da at alma, erkekden kız olma, savascıdan sura olma, statü sıfırlama, ox'a gitme, ışınlama gibi değişik seçenekler var isterseniz oyunculara kullandırtabilrisiniz bende yasakdı adı ondan tl npc
12- NPC deki tüm silahlara taş basılıyor
Hepsini kendim editledim gercekden baya bi bilgi birikimi, emek, zaman istiyor kolay değil BİR TEŞEKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN LÜTFEN
DOSYA İÇİNDEKİLER
617mb mt2 kurulum dosyası çıkarma şifresi: nyomt2
Hamachi
Virtual PC
Navicat süresiz
Appserv
Portmap
Hızlı bir panel
Mc set
SW KURULUM VİDEOSU
Video'yu izlemek için 7zip programını kurmanız gekli yoksa çıkartamazsınız.
Konunun Sabitlenmesi Dileğiyle Lütfen Emeğe Saygı Çalıntı Yapmayınız Alıntıda da nyo'dan alıntı yazınız.
Metin2 özel sunucu (private server) dünyasında kaliteli ve detaylı kurulum dosyaları, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için büyük önem taşır. Bu bağlamda nyomt2 adlı full editli kurulum dosyası, son dönemde Metin2Lobby.com kullanıcıları arasında oldukça popüler hale gelmiştir. Bu makalede, nyomt2 kurulumunu adım adım inceleyecek, içerdiği bileşenleri analiz edecek ve özellikle Navicat kullanımı, panel entegrasyonu ile birlikte sunduğu videolu anlatımların sağladığı kolaylıkları detaylı şekilde ele alacağız.
nyomt2 Kurulum Dosyasının Genel Yapısı
nyomt2, hem Windows hem de Linux tabanlı sistemlerde çalışabilen, önceden yapılandırılmış bir Metin2 server paketidir. Paket içerisinde şunlar yer alır:
- Tamamen editlenmiş game ve db binary'leri
- Güncellenmiş quest, locale ve item_proto dosyaları
- Entegre web panel (genellikle PHP tabanlı)
- Otomatik patch sistemi
- Navicat yedeklemesiyle birlikte gelen SQL dump dosyaları
- Detaylı TXT ve PDF formatında kurulum kılavuzu
- Adım adım hazırlanmış Türkçe videolu anlatımlar
Dikkat: Bu tür kurulum dosyalarını kullanırken her zaman orijinal kaynak ve lisans durumuna dikkat etmelisiniz. Metin2Lobby.com olarak, içerik paylaşımının yasal ve etik çerçevede kalması gerektiğini vurgularız.
Navicat ile Veritabanı Yükleme Süreci
nyomt2 kurulumunda en kritik aşamalardan biri, veritabanının doğru şekilde yüklenmesidir. Navicat gibi bir veritabanı yönetimi aracıyla bu işlem şu şekilde gerçekleştirilir:
1. Navicat’ı açın ve yeni bir MySQL bağlantısı oluşturun.
2. Sunucu IP’sini (genellikle localhost), kullanıcı adını (root) ve şifreyi girin.
3. “account”, “common”, “log”, “player” olmak üzere dört temel veritabanını içe aktarın.
4. İlgili SQL dosyalarını sırayla çalıştırarak veri bütünlüğünü sağlayın.
İpucu: Videolu anlatımlar sayesinde bu süreç görsel olarak takip edilebilir; böylece başlangıç seviyesindeki kullanıcılar bile hatasız kurulum yapabilir.
Web Panel Entegrasyonu ve Yönetimi
nyomt2, genellikle dahili bir yönetim paneliyle birlikte gelir. Bu panel sayesinde:
- Karakter yönetimi
- Item ekleme / düzenleme
- GM hesapları oluşturma
- Sunucu loglarını izleme
gibi işlemler kolayca yapılabilir. Panel genellikle XAMPP ya da LAMP ortamında çalışır ve Metin2 Lobby üzerinden paylaşılan rehberlerle uyumlu şekilde yapılandırılabilir.
Sonuç
nyomt2 kurulum dosyası, hem teknik alt yapıyı hem de kullanıcı deneyimini düşünen kapsamlı bir çözüm sunar. Özellikle videolu anlatımlar ve Navicat entegrasyonu sayesinde, Metin2 özel sunucu geliştirmeye yeni başlayanlar için eşsiz bir fırsat teşkil eder. Daha fazla bilgi ve güncel paylaşımlar için Metin2Lobby.com ziyaret edebilirsiniz.
1- 1 Level görevi 94 yapar 300m para verir
2- P ve G açan npc ve item al seçeneği ile 5 ci efsun küresini verir
3- AT veren npc 21 level at verir ve item al seçeneği at kitabı verir
4- Lonca açılabilen loncadan çıkılabilen Türkçe gardiyan
5- Türkçe npc'ler
6- Kırmızı orta yuvarlakda sabitlenmiş tüm npcler
7- Editlenmiş npcler
8- İtemlere + basarken 1 para alır item istemez %100 geçer
9- 6. ve 7. efsun fiyatı 0 yang'dır
10- Sol üstte cıkan para toplama deposu 3 göz yapma,3. el gibi ep ile alınan özellikler ekli
11- TL npc bunda da at alma, erkekden kız olma, savascıdan sura olma, statü sıfırlama, ox'a gitme, ışınlama gibi değişik seçenekler var isterseniz oyunculara kullandırtabilrisiniz bende yasakdı adı ondan tl npc
12- NPC deki tüm silahlara taş basılıyor
Hepsini kendim editledim gercekden baya bi bilgi birikimi, emek, zaman istiyor kolay değil BİR TEŞEKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN LÜTFEN
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
DOSYA İÇİNDEKİLER
617mb mt2 kurulum dosyası çıkarma şifresi: nyomt2
Hamachi
Virtual PC
Navicat süresiz
Appserv
Portmap
Hızlı bir panel
Mc set
SW KURULUM VİDEOSU
Video'yu izlemek için 7zip programını kurmanız gekli yoksa çıkartamazsınız.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Konunun Sabitlenmesi Dileğiyle Lütfen Emeğe Saygı Çalıntı Yapmayınız Alıntıda da nyo'dan alıntı yazınız.
Full Editli Server Kurulum Dosyası: nyomt2 / Kurulum / Panel / Navicat ve Videolu Anlatımlar
Metin2 özel sunucu (private server) dünyasında kaliteli ve detaylı kurulum dosyaları, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için büyük önem taşır. Bu bağlamda nyomt2 adlı full editli kurulum dosyası, son dönemde Metin2Lobby.com kullanıcıları arasında oldukça popüler hale gelmiştir. Bu makalede, nyomt2 kurulumunu adım adım inceleyecek, içerdiği bileşenleri analiz edecek ve özellikle Navicat kullanımı, panel entegrasyonu ile birlikte sunduğu videolu anlatımların sağladığı kolaylıkları detaylı şekilde ele alacağız.
nyomt2 Kurulum Dosyasının Genel Yapısı
nyomt2, hem Windows hem de Linux tabanlı sistemlerde çalışabilen, önceden yapılandırılmış bir Metin2 server paketidir. Paket içerisinde şunlar yer alır:
- Tamamen editlenmiş game ve db binary'leri
- Güncellenmiş quest, locale ve item_proto dosyaları
- Entegre web panel (genellikle PHP tabanlı)
- Otomatik patch sistemi
- Navicat yedeklemesiyle birlikte gelen SQL dump dosyaları
- Detaylı TXT ve PDF formatında kurulum kılavuzu
- Adım adım hazırlanmış Türkçe videolu anlatımlar
Dikkat: Bu tür kurulum dosyalarını kullanırken her zaman orijinal kaynak ve lisans durumuna dikkat etmelisiniz. Metin2Lobby.com olarak, içerik paylaşımının yasal ve etik çerçevede kalması gerektiğini vurgularız.
Navicat ile Veritabanı Yükleme Süreci
nyomt2 kurulumunda en kritik aşamalardan biri, veritabanının doğru şekilde yüklenmesidir. Navicat gibi bir veritabanı yönetimi aracıyla bu işlem şu şekilde gerçekleştirilir:
1. Navicat’ı açın ve yeni bir MySQL bağlantısı oluşturun.
2. Sunucu IP’sini (genellikle localhost), kullanıcı adını (root) ve şifreyi girin.
3. “account”, “common”, “log”, “player” olmak üzere dört temel veritabanını içe aktarın.
4. İlgili SQL dosyalarını sırayla çalıştırarak veri bütünlüğünü sağlayın.
İpucu: Videolu anlatımlar sayesinde bu süreç görsel olarak takip edilebilir; böylece başlangıç seviyesindeki kullanıcılar bile hatasız kurulum yapabilir.
Web Panel Entegrasyonu ve Yönetimi
nyomt2, genellikle dahili bir yönetim paneliyle birlikte gelir. Bu panel sayesinde:
- Karakter yönetimi
- Item ekleme / düzenleme
- GM hesapları oluşturma
- Sunucu loglarını izleme
gibi işlemler kolayca yapılabilir. Panel genellikle XAMPP ya da LAMP ortamında çalışır ve Metin2 Lobby üzerinden paylaşılan rehberlerle uyumlu şekilde yapılandırılabilir.
Sonuç
nyomt2 kurulum dosyası, hem teknik alt yapıyı hem de kullanıcı deneyimini düşünen kapsamlı bir çözüm sunar. Özellikle videolu anlatımlar ve Navicat entegrasyonu sayesinde, Metin2 özel sunucu geliştirmeye yeni başlayanlar için eşsiz bir fırsat teşkil eder. Daha fazla bilgi ve güncel paylaşımlar için Metin2Lobby.com ziyaret edebilirsiniz.