MaviRuh Files Version V1.2 | ALT YAPI = ProGamer = | (Saltanat Tipi Server Files)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 105

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Eksik Düzenlendiğinden Ve Alt Yapıdan Dolayı Türlü Türlü Hatalarla Karşılaştığından Dolayı Konu Kapatılmasını İstiyorum Filesi Kullanan Herkese İyi Kullanımlar Ama Arkadaşlar Benim Hatam Değil ki Alt Yapıdan Dolayı O Hatalarla Karşılaştınız Ben Elimden Geldiği Kadarıyla Kapatmaya Çalışsamda Birini Kapatırken Başka Bir Sorun Çıkıyor. Yakında Sağlam Alt Yapılı Saltanat Tipi Filesler Seri Şeklinde Gelicekler Beklemede Kalınız... /// Edit (MaviRuh)
MaviRuh Files Version V1.2 | ALT YAPI = ProGamer = | (Saltanat Tipi Server Files)

Metin2 özel sunucu dünyasında, oyuncuların ve geliştiricilerin dikkatini çeken dosya setlerinden biri olan MaviRuh Files V1.2, özellikle Saltanat tipi server yapılarını hedefleyen bir alt yapı sunmaktadır. Bu sürüm, temelinde ProGamer altyapısını kullanmakta olup, hem istikrar hem de özelleştirilebilirlik açısından dikkat çekmektedir.
MaviRuh Files V1.2, Metin2 oyun içi mekaniklerini yeniden yorumlayarak daha akıcı ve dengeli bir PvP deneyimi sunmayı amaçlar. Saltanat sistemi, oyuncuların kendi krallıklarını kurabildiği, yönetim yetkileri elde edebildiği ve rakip gruplarla stratejik mücadeleler yaşayabildiği bir yapıdır. Bu tür sunucular, genellikle uzun vadeli oyuncu bağlılığı ve topluluk etkileşimi açısından oldukça başarılı sonuçlar verir.
Öne Çıkan Özellikler:
- Tamamen optimize edilmiş ProGamer altyapısı ile düşük kaynak tüketimi
- Saltanat sistemi için özel olarak yazılmış NPC’ler ve quest’ler
- Dengeli sınıf sistemleri ve eşya oranları (örnek: +%10 PvP bonus, +%5 HP regen)
- Anti-cheat korumaları ve güvenlik güncellemeleri
- Kolay kurulum rehberi ve Türkçe destek dokümantasyonu
Dikkat Edilmesi Gerekenler: MaviRuh Files V1.2, başlangıç seviyesindeki geliştiriciler için bile uygun olsa da, bazı özelleştirmeler ileri düzey C++ ve Python bilgisi gerektirebilir. Ayrıca, bu dosyaların ticari amaçla paylaşılması veya satılması yasaktır; yalnızca eğitim ve test ortamlarında kullanılması önerilir.
Bu tür dosyalar hakkında daha fazla bilgi almak, indirmek veya tartışmak isteyen kullanıcılar, Metin2Lobby.com adresinde yer alan forumlarda aktif olarak paylaşım yapabilir ve topluluktan destek alabilir.
Metin2 özel sunucu geliştiricileri için doğru altyapı seçimi, projenin başarısını doğrudan etkileyen en kritik kararlardan biridir. MaviRuh Files V1.2, bu açıdan dikkatlice tasarlanmış, test edilmiş ve topluluk tarafından kabul görmüş sağlam bir temel sunmaktadır.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)