Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Metin2.TC yeni adıyla Meteor2 birebir
- Bilinen bütün sistemler güncel olarak eklidir -
- İnidirip kuran arkadaşlar ss olarak atarlarsa iyi olur -
- Files denenmiş filesdir ancak sorun bulan olursa biliyosanız çözümüyle bilmiyorsanız sorunu yazın çözmeye çalışalım -
- Konuyu güncel tutmaya çalışacağım -
BİLİNEN 2 POPÜLER SİSTEM
• OFFICIAL TC OFFLINE SHOP •
• TC BİREBİR KADİM EFSUN •
• İTEM KİRALAMA •
• UZAKTAN NPC SİSTEMİ (For Doktor) •
• YIL DÖNÜMÜ TÜCCARI •
• PAZAR VE TİCARET GEÇMİŞİ •
• SANDIK AYNASI •
• BK VE +BASMA ENVANTERİ •
Filesi yaparken emeği geçen kardeşim adamın dibi @KaranlikSuvari (Oğuzcan)'a da teşekkür ediyorum.
Burdan @KıyametOyun kuarşime selam gönderiyorum adamsın ♥ yengemlerin ellerinden öperim.
SON OLARAK
<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" style="background:url(
" loading="eager"></iframe>
HADİ EYW
DERDİNİZ TASANIZ SIKITINIZ İÇİN ÇAĞRI HATTI
SKİPE: [email protected]
BİDE SON OLARAK:
YAPTIĞLARIM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM HA
AĞKLIKM HALA YAPAMADIĞKLARIMDA
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
source ve packleriyle birlikte paylaşıyorum.- Bilinen bütün sistemler güncel olarak eklidir -
- İnidirip kuran arkadaşlar ss olarak atarlarsa iyi olur -
- Files denenmiş filesdir ancak sorun bulan olursa biliyosanız çözümüyle bilmiyorsanız sorunu yazın çözmeye çalışalım -
- Konuyu güncel tutmaya çalışacağım -
BİLİNEN 2 POPÜLER SİSTEM
• OFFICIAL TC OFFLINE SHOP •
• TC BİREBİR KADİM EFSUN •
• İTEM KİRALAMA •
• UZAKTAN NPC SİSTEMİ (For Doktor) •
• YIL DÖNÜMÜ TÜCCARI •
• PAZAR VE TİCARET GEÇMİŞİ •
• SANDIK AYNASI •
• BK VE +BASMA ENVANTERİ •
Filesi yaparken emeği geçen kardeşim adamın dibi @KaranlikSuvari (Oğuzcan)'a da teşekkür ediyorum.
Burdan @KıyametOyun kuarşime selam gönderiyorum adamsın ♥ yengemlerin ellerinden öperim.
Giriş yap veya üye ol.
SON OLARAK
<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" style="background:url(
Giriş yap veya üye ol.
) 50% 50% / cover" src="HADİ EYW
DERDİNİZ TASANIZ SIKITINIZ İÇİN ÇAĞRI HATTI
SKİPE: [email protected]
BİDE SON OLARAK:
YAPTIĞLARIM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM HA
AĞKLIKM HALA YAPAMADIĞKLARIMDA
Metin2.TC & Meteor2 SOURCE & FILES YAYINDA
Metin2 dünyasında heyecan verici bir gelişme yaşandı! Metin2.TC ve Meteor2 projelerine ait kaynak kodlar (source) ile dosyalar (files) nihayet kamuoyuyla paylaşıldı. Bu duyuru, hem geliştiriciler hem de sunucu sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor.
Metin2.TC, uzun süredir Metin2 özel sunucu camiasında bilinen ve saygı duyulan bir isimdir. Sağlam altyapısı, stabil hali ve özgün içerikleriyle dikkat çeken bu proje, artık kendi kaynaklarını paylaşarak topluluğa katkıda bulunmayı amaçlıyor. Aynı şekilde Meteor2 ise modern yaklaşımları ve optimize edilmiş sistem yapısıyla öne çıkan bir diğer yapıdır.
Yayınlanan bu kaynaklar sayesinde, geliştiriciler kendi sunucularını daha verimli ve güvenli hale getirebilir. Özellikle güvenlik yamaları, performans optimizasyonları ve özel NPC / quest sistemleri gibi unsurlar, bu source’ların en değerli parçaları arasında yer alıyor.
Bu tür açık kaynak projeler, Metin2 özel sunucu ekosisteminin gelişmesine doğrudan katkı sağlar. Geliştiriciler, mevcut kodları inceleyerek kendi ihtiyaçlarına uygun modifikasyonları yapabilir; hatta yeni özellikler bile entegre edebilir. Ayrıca, başlangıç seviyesindeki ekipler için de öğrenme kaynağı niteliğindedir.
Tüm bu içeriklere erişmek ve detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz: https://metin2lobby.com/
Dikkat: Source ve files'ları kullanmadan önce lisans koşullarını ve kullanım şartlarını dikkatlice okumanız önemlidir. Aksi takdirde yasal ya da teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Metin2Lobby olarak bu tür paylaşımları desteklemeye ve topluluğu bilgilendirmeye devam edeceğiz!