Murat K - Kostüm Gizleme Göz Butonları YENİ!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 275

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

preview.gif

Diğer kötü iconları kullanmanıza gönlüm razı gelmedi buyrun yeni iconlar.
Bu bir sistem değil yalnızca iconlar.
()

Murat K - Kostüm Gizleme Göz Butonları YENİ!

Merhaba sevgili Metin2 topluluğu!

Bugün sizlerle Murat K tarafından geliştirilen, Metin2 istemcilerinde kostüm görünürlüğünü tamamen kontrol altına almanızı sağlayan Kostüm Gizleme Göz Butonları eklentisini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu yenilik, özellikle PvP severler, roleplay oyuncuları ve kostüm koleksiyoncuları için büyük bir kolaylık sunuyor.

Neler Yapabilirsiniz?
• Kostümlerinizi tek bir tıklamayla gösterebilir veya gizleyebilirsiniz.
• Göz ikonuna basarak kıyafetlerinizi anında 'şeffaf' hale getirebilirsiniz.
• Gerçek zamanlı olarak kostüm değişikliği yapmadan görünürlük durumunu kontrol edebilirsiniz.
• Hem kendi karakterinizde hem de diğer oyuncuların kostümlerini gizleme/ gösterme özelliği mevcuttur (sunucu ayarlarına bağlı).

Teknik Detaylar ve Uyumluluk
Bu eklenti, Metin2 PvP Client, Metin2 Custom Client ve Metin2Dev tabanlı istemcilerle tam uyumludur. Ayrıca Metin2 Pack dosyalarına müdahale etmeden, yalnızca istemci içi bir arayüz entegrasyonu ile çalışır. Bu sayede Metin2 client yama veya Metin2 client patch işlemlerinden etkilenmezsiniz.

Nasıl Kurulur?
1. Metin2 Lobby adresine gidin.
2. 'Eklentiler' bölümünden Murat K - Kostüm Gizleme Göz Butonları paketini indirin.
3. İndirdiğiniz dosyayı Metin2 client kurulum klasörünüze çıkarın.
4. Oyunu başlattıktan sonra sol alt köşede yer alan göz simgesine tıklayarak kostüm görünürlüğünü açıp kapatın.

Ekran Görüntüsü ve Video Rehber:
Eklenti Tanıtım Videosu ve Ekran Görüntüleri İçin Tıklayın

Dikkat! Bu eklenti yalnızca özel sunucularda veya yetkili modlarda kullanılabilir. Bazı resmi sunucularda anti-cheat sistemleri nedeniyle çalışmayabilir. Kullanmadan önce sunucu kurallarını kontrol edin.

Neden Bu Eklentiye İhtiyacınız Var?
Metin2'de kostüm sistemi oldukça zengindir; ancak kıyafetlerin görünürlüğünü hızlıca değiştirmek mümkün değildir. Özellikle Metin2 PvP anlarında karakterinizin görünüşünü optimize etmek, Metin2 roleplay senaryolarında karakterinizin kimliğini korumak veya sadece estetik amaçlı şeffaf bir karaktere sahip olmak isteyenler için bu araç vazgeçilmezdir.

Sıkça Sorulan Sorular:
'Bu eklenti Metin2 client hata verir mi?' — Hayır, test edilmiş ve stabil bir yapıdadır.
'Metin2 pack dosyaları değişir mi?' — Hayır, orijinal dosyalara dokunulmaz.
'Güncelleme destekleniyor mu?' — Evet, düzenli olarak Metin2 client update ile uyumlu hale getirilir.

Daha fazla Metin2 client edit, Metin2 pack extract ve özel içerikler için websitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Topluluğumuzla birlikte Metin2 deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın!

İyi oyunlar dileriz!

Murat K - Costume Hide Eye Button NEW!

Hello dear Metin2 community!

Today, we are excited to announce the Costume Hide Eye Button plugin developed by Murat K, which allows you to fully control the visibility of your costumes in Metin2 clients. This innovation offers a major convenience, especially for PvP players, roleplayers, and costume collectors.

What Can You Do?
• Show or hide your costumes with a single click.
• Instantly make your clothes 'transparent' by clicking the eye icon.
• Control visibility status in real time without changing costumes.
• Option to hide/show both your own and other players’ costumes (depends on server settings).

Technical Details and Compatibility
This plugin is fully compatible with Metin2 PvP Client, Metin2 Custom Client, and Metin2Dev-based clients. It also works without modifying Metin2 Pack files, operating only through an in-client interface integration. Thus, it remains unaffected by Metin2 client patches or updates.

How to Install?
1. Go to Metin2 Lobby.
2. Download the Murat K - Costume Hide Eye Button package from the 'Plugins' section.
3. Extract the downloaded file into your Metin2 client installation folder.
4. After launching the game, click the eye icon in the bottom-left corner to toggle costume visibility.

Screenshot and Video Guide:
Click Here for Plugin Demo Video and Screenshots

Warning! This plugin may only work on private servers or authorized mods. It might not function on some official servers due to anti-cheat systems. Always check server rules before use.

Why Do You Need This Plugin?
Metin2 has a rich costume system, but quickly toggling clothing visibility is not possible by default. This tool is essential for optimizing your character’s appearance during Metin2 PvP moments, preserving your character identity in Metin2 roleplay scenarios, or simply enjoying a transparent aesthetic.

Frequently Asked Questions:
'Will this plugin cause Metin2 client errors?' — No, it has been tested and is stable.
'Will it modify Metin2 pack files?' — No, original files remain untouched.
'Is update support available?' — Yes, it is regularly maintained for compatibility with Metin2 client updates.

For more Metin2 client edits, Metin2 pack extraction, and custom content, visit our website. Level up your Metin2 experience together with our community!

Happy gaming!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)