Selamlar hoşuma giden ve hoşunuza gideceğini düşündüğüm kostüm
Sadece Ninja Kadın içindir.
Sadece Ninja Kadın içindir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Ninja Kostüm F - 3 Adet
Metin2 Lobby olarak sunucularımıza özel 3 adet Ninja kostüm modeli hazırladık. Bu modeller, Metin2 oyununda karakterlerinizi daha estetik ve güçlü bir görünüme kavuşturmak amacıyla tasarlandı. Ninja Kostüm F, hem görsel açıdan dikkat çekici hem de oyun içindeki performansınızı artırmaya yönelik detaylarla donatılmıştır.
Metin2 3D Modelleme ve Ninja Kostüm Geliştirimi
Bu ninja kostümleri, Metin2 3D modelleme uzmanlarımız tarafından Blender ve 3ds Max gibi yazılımlar kullanılarak geliştirildi. Her bir kostüm, Metin2’in orijinal yapısına uyumlu olacak şekilde GR2 formatında dışa aktarıldı. Bu sayede hem kolay entegrasyon hem de yüksek kaliteli animasyon desteği sağlanmıştır. Ninja kostümlerinde kullanılan UV mapping teknikleri sayesinde texture detayları son derece net ve renkli bir şekilde yansıtılmaktadır.
Ninja Kostüm Özellikleri
Her bir ninja kostüm modeli, karakterinizi tamamlayacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Kostümlerdeki detaylar, Metin2’de ninja sınıflarına özel olan karakteristik siluetleri koruyarak yeniden yorumlanmıştır. Ninja kostüm F serisi, karanlık temalı bir yapıya sahiptir ve geceleri dahi karakterinizin görünür olmasını sağlar. Ayrıca kostümün her parçası ayrı ayrı düzenlenebilir niteliktedir. Bu da model edit işlemleri sırasında daha fazla esneklik sunar.
Metin2 NPC ve Monster Modelleriyle Uyum
Ninja Kostüm F, sadece karakter modeliyle değil aynı zamanda Metin2 içinde bulunan NPC ve monster modelleriyle de uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Oyun içindeki görsel bütünlüğü bozmazken, karakterinize özel bir hava katar. Ninja kostüm modelleri, Metin2 texture sistemine uygun şekilde optimize edilmiştir. Bu da daha az FPS düşmesi ve daha stabil bir oyun deneyimi anlamına gelir.
Ninja Kostüm F ve Metin2 Animation Sistemleri
Kostüm modelleri, Metin2’in animation sistemine tam uyumlu olarak geliştirilmiştir. Bone yapısı ve mesh tasarımı, karakterin hareketlerini doğal ve akıcı şekilde yansıtmak için optimize edilmiştir. Ninja kostümü üzerindeki kumaş efektleri, rüzgar animasyonları gibi detaylar, karakterinizin daha gerçekçi hareket etmesini sağlar. Rigging işlemleri de profesyonel seviyede yapılmıştır.
Model Replace ve Pack Formatında Sunulması
Ninja Kostüm F, Metin2 model replace işlemleri için uygun bir yapıya sahiptir. Hazırlanan model pack dosyası sayesinde, sunucu sahipleri kolayca kendi sunucularında bu kostümleri kullanabilir. EterPack ve diğer mod sistemleriyle uyumlu olması sayesinde, kullanıcı dostu bir yapı sunulmuştur. Bu kostümler, Metin2Dev ve diğer geliştirici platformlarında da test edilmiştir.
Neden Ninja Kostüm F?
Ninja Kostüm F, sadece bir kıyafet değil, aynı zamanda karakterinize özel bir stil de kazandırır. Metin2 3D modelleme dünyasında öne çıkan bu kostümler, özellikle ninja sınıfını oynayan oyuncuların dikkatini çekecek niteliktedir. Görsel etki ve işlevsellik bir arada sunulan Ninja Kostüm F, Metin2 Lobby sunucularında ücretsiz olarak erişime sunulmuştur.
Ninja Costume F - 3 Pieces
As Metin2 Lobby, we have prepared 3 special Ninja costume models for our servers. These models are designed to give your characters a more aesthetic and powerful appearance in Metin2. The Ninja Costume F comes with details aimed at enhancing both visual appeal and performance within the game.
Metin2 3D Modeling and Ninja Costume Development
These ninja costumes were developed by our Metin2 3D modeling experts using software such as Blender and 3ds Max. Each costume was exported in GR2 format to ensure compatibility with the original structure of Metin2. This allows for easy integration and high-quality animation support. Thanks to UV mapping techniques used in the ninja costumes, textures appear sharp and vibrant.
Features of Ninja Costumes
Each ninja costume model has been specially designed to complement your character. Details in the costumes reinterpret the characteristic silhouettes specific to ninja classes in Metin2 while maintaining their original style. The Ninja Costume F series features a dark-themed design that ensures your character remains visible even during nighttime in-game. Moreover, each part of the costume can be edited separately, offering greater flexibility during model editing processes.
Compatibility with Metin2 NPCs and Monster Models
The Ninja Costume F is designed not only to match character models but also to work seamlessly with NPC and monster models found in Metin2. While preserving the visual coherence within the game, it adds a unique flair to your character. The ninja costume models are optimized according to Metin2’s texture system, resulting in less FPS drop and a more stable gaming experience.
Ninja Costume F and Metin2 Animation Systems
The costume models are developed to fully integrate with Metin2’s animation systems. The bone structure and mesh design are optimized to naturally and fluidly reflect character movements. Fabric effects on the ninja costume, such as wind animations, contribute to making your character appear more realistic. Rigging processes have also been carried out at a professional level.
Provided in Model Replace and Pack Format
Ninja Costume F is compatible with Metin2 model replacement procedures. With the provided model pack file, server owners can easily implement these costumes into their own servers. Its compatibility with EterPack and other mod systems offers a user-friendly structure. These costumes have also been tested on Metin2Dev and other developer platforms.
Why Choose Ninja Costume F?
Ninja Costume F is more than just clothing; it also provides your character with a personalized style. Standing out in the world of Metin2 3D modeling, these costumes will particularly attract players who play the ninja class. Combining visual impact with functionality, the Ninja Costume F is available free of charge on Metin2 Lobby servers.