#developmentpaylaşımekibi
Belki de çoğu kişinin sökmek istediği fakat uzun sürdüğü için sökmekten vazgeçtiği bir sistem. Bunun için forumum adına büyük bir hizmet yapıp bu sistemi sizlere tamamen anlatımlı şekilde hazırladım. Yetmedi sıfırdan dosyalara ekleyip eksik hatalarını giderip sizinle paylaşıyorum. Anlatım çok uzun ve karmaşık. Lütfen dosyalarınızı yedeklemeden çalışmayın. Bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Pazarın butonlara basmama vb. hiç bir sorunu yok. Görebildiğim tek sorunu pazar geçmiş çalışmıyor bir syserr atıyor fakat çözemedim. Açıkçası uğraşmakta istemedim. Çünkü 2 gündür bunu söküp anlatımlı hazırlamaya ve sorunsuz anlatım yapmaya uğraşıyorum. Sadece akşam 8 den beri
Edit1: Eklemeyi unutmuşum. Bu sistemle birlikte dosyalarınıza Inventory Slot Marking sistemi ve Volvoxun Render Target sistemini kurmanız gerekmektedir. Sistem blackdragonx61 'in yansıtma sistemiyle (
Belki de çoğu kişinin sökmek istediği fakat uzun sürdüğü için sökmekten vazgeçtiği bir sistem. Bunun için forumum adına büyük bir hizmet yapıp bu sistemi sizlere tamamen anlatımlı şekilde hazırladım. Yetmedi sıfırdan dosyalara ekleyip eksik hatalarını giderip sizinle paylaşıyorum. Anlatım çok uzun ve karmaşık. Lütfen dosyalarınızı yedeklemeden çalışmayın. Bunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Pazarın butonlara basmama vb. hiç bir sorunu yok. Görebildiğim tek sorunu pazar geçmiş çalışmıyor bir syserr atıyor fakat çözemedim. Açıkçası uğraşmakta istemedim. Çünkü 2 gündür bunu söküp anlatımlı hazırlamaya ve sorunsuz anlatım yapmaya uğraşıyorum. Sadece akşam 8 den beri
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
ile birlikte "oyunu aç-syserr al-syserr kontrol et-çözümle" şeklinde bu saate kadar uğraştım. Emeklerimin karşılığı olarak konuyu beğenirseniz çok sevinirim. Hata alırsanız konu altından belirtin çözümlemeye çalışalım hep beraber. Bunu paylaşmamın sebebi forumdaki uzun zamandır mevcut olan sessizliği bozmak. Hepinize iyi forumlar dilerim.Edit1: Eklemeyi unutmuşum. Bu sistemle birlikte dosyalarınıza Inventory Slot Marking sistemi ve Volvoxun Render Target sistemini kurmanız gerekmektedir. Sistem blackdragonx61 'in yansıtma sistemiyle (
Giriş yap veya üye ol.
) uyumludur tabi bazı defineleri kapatmıştım onları açın.
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Total
Overfall2 Offline Shop - BÜYÜK HYPE - SABİT KONU
Metin2 özel sunucularında devrim yaratmaya hazır mısınız? Overfall2 Offline Shop, Metin2 geliştiricileri ve oyuncuları için tasarlanmış güçlü bir sistemdir. Bu konu altında, Overfall2 Offline Shop'un detaylarını, avantajlarını ve Metin2 özel sunucularına nasıl entegre edileceğini derinlemesine ele alacağız. Özellikle C++ sistem ve Python GUI destekli yapıları ile dikkat çeken bu proje, Metin2 geliştirme dünyasında önemli bir yere sahiptir.
Overfall2 Nedir?
Overfall2, Metin2 özel sunucuları için geliştirilmiş, offline olarak çalışabilen bir item satın alma ve yönetim sistemidir. Oyuncuların belirli bir para karşılığı sistem üzerinden item alabilmesi için tasarlanmıştır. Bu sistem, hem game server[/COORD] hem de client tarafında çalışabilecek şekilde optimize edilmiştir.
Sistem Özellikleri
1. C++ ve Python Tabanlı Yapısı: Overfall2, hem C++ hem de Python ile yazılmış modüller içerir. Bu sayede hem performans hem de esneklik sağlar. Py Root ve UIScript tabanlı arayüzler ile kullanıcı dostu bir yapı sunar.
2. Offline İşlem Yeteneği: Sunucu kapalıyken dahi işlem yapılabilmesi, bu sistemin en büyük avantajlarından biridir. Oyuncuların oyun içi para harcayarak offline olarak item alması mümkündür.
3. DB Entegrasyonu: Game DB ile entegre çalışan bu sistem, item satışlarını doğrudan veritabanına yazarak güvenli bir işlem süreci sağlar.
4. Kolay Kurulum ve Entegrasyon: Overfall2, Metin2 Server SRC ve Client SRC ile uyumlu olacak şekilde geliştirilmiştir. Geliştiriciler kolayca entegre edebilir ve özelleştirebilir.
Neden Overfall2?
Metin2 özel sunucuları dünyasında rekabet oldukça yüksek. Sunucular, oyuncuların daha fazla kalmalarını sağlamak için farklı yöntemler geliştirmektedir. Overfall2 Offline Shop, bu bağlamda sunuculara ek gelir kaynağı yaratırken, aynı zamanda oyuncular için de kolay ve hızlı bir item alma imkanı sunar. Martysama gibi deneyimli geliştiricilerin katkılarıyla gelişen sistem, Metin2 geliştirme topluluğu arasında büyük ilgi görmektedir.
Kurulum ve Yapılandırma
1. Gerekli Dosyalar:
- Server SRC üzerinde gerekli patch'ler
- Client[/COORD] tarafında UIScript dosyası
- Py Root kısmında Python GUI dosyaları
- Database tablosu oluşturma scriptleri
2. Yapılandırma Adımları:
- Game ve Auth sunucularına entegrasyon
- Item listesi ve fiyatlandırma ayarları
- Offline ödeme kontrol mekanizması
Faydaları ve Kullanım Alanları
Oyuncu Katılımı: Oyuncuların sunucudan uzakta olduğu zamanlarda bile işlem yapabilmesi, sunucuya olan bağlılığı artırır.
Sunucu Yönetimi: Sunucu sahipleri, sistem üzerinden gelir elde ederken, aynı zamanda item dengelerini de koruyabilirler.
Teknik Esneklik: C++ ve Python tabanlı yapı sayesinde geliştiriciler, sistemi kendi özel ihtiyaçlarına göre uyarlayabilirler.
Sonuç
Overfall2 Offline Shop, Metin2 özel sunucu geliştiricileri için güçlü ve esnek bir çözümdür. Hem teknik hem de işlevsel yönleriyle dikkat çeken bu sistem, sunucuların rekabet gücünü artırmada önemli bir rol oynar. Metin2Lobby olarak, bu tür gelişmiş sistemleri takip etmeye ve toplulukla paylaşmaya devam edeceğiz.
Overfall2 Offline Shop - BIG HYPE - STICKY THREAD
Are you ready for a revolution in Metin2 private servers? Overfall2 Offline Shop is a powerful system designed for Metin2 developers and players. In this thread, we will deeply examine details of Overfall2 Offline Shop, its advantages, and how to integrate it into Metin2 private servers. With its structure supported by C++ system and Python GUI, this project holds an important place in the world of Metin2 development.
What is Overfall2?
Overfall2 is an item purchase and management system developed for Metin2 private servers that works offline. It allows players to purchase items through the system in exchange for a certain amount of in-game currency. This system is optimized to work on both game server and client sides.
System Features
1. C++ and Python Based Structure: Overfall2 includes modules written in both C++ and Python. This provides both performance and flexibility. It offers a user-friendly interface with Py Root and UIScript based interfaces.
2. Offline Operation Capability: One of the biggest advantages of this system is the ability to perform operations even when the server is down. Players can spend in-game currency to purchase items offline within the game.
3. DB Integration: Integrated with Game DB, this system ensures a secure transaction process by writing item sales directly into the database.
4. Easy Installation and Integration: Overfall2 is developed to be compatible with Metin2 Server SRC and Client SRC. Developers can easily integrate and customize it.
Why Overfall2?
Competition in the world of Metin2 private servers is quite high. Servers develop different methods to ensure players stay longer. Overfall2 Offline Shop creates an additional revenue stream for servers while offering players an easy and quick way to buy items. Developed with contributions from experienced developers like Martysama, this system gains significant interest among the Metin2 development community.
Installation and Configuration
1. Required Files:
- Patches required on Server SRC
- UIScript file on the Client side
- Python GUI files in Py Root section
- Database table creation scripts
2. Configuration Steps:
- Integration with Game and Auth servers
- Item list and pricing settings
- Offline payment control mechanism
Benefits and Use Cases
Player Engagement: Allowing players to perform transactions even when they are away from the server increases their attachment to the server.
Server Management: Server owners earn revenue through the system while maintaining item balance.
Technical Flexibility: Thanks to its C++ and Python-based structure, developers can adapt the system to their specific needs.
Conclusion
Overfall2 Offline Shop is a strong and flexible solution for Metin2 private server developers. With its technical and functional aspects, this system plays a crucial role in enhancing the competitive power of servers. At Metin2Lobby, we will continue to follow and share such advanced systems with the community.