Merhaba Öncelikle yöneticiler okursa sevinirim
Satışta olan dosyalarla aynı değildir üzerine sistem eklenmiştir ve sorunlu sistemler çıkarılmıştır.
Eğer aynı dosyalar kaanatine getirirseniz o kişiye ulaşıp karşılaştırma isteyebilirsiniz müsaitim.
Evet forum halkı benim verdiğim bir çapulcu kendisi
adını söylemek gibi olmasın çapulcu sistemlerle vs hava atıyor files zaten yabancı
Rui Adlı bir şahısa ait ve gerçekten güzell
owap filesi gerçekten değerli fixler ve sistemler var
Game Source : Clang Devel
Client Source : c++17
Mysql 5.6
FreeBSD Sürümü : 12.1
Visual Studio 2019 ile derlenmektedir.
FreeBSD Link Oyun & Source Build için :
İndirme Link :
Virüs total hayrına koyar birisi : kendim koyuyom yauv
Filesta Cython Kurulu<br>
Satışta olan dosyalarla aynı değildir üzerine sistem eklenmiştir ve sorunlu sistemler çıkarılmıştır.
Eğer aynı dosyalar kaanatine getirirseniz o kişiye ulaşıp karşılaştırma isteyebilirsiniz müsaitim.
Evet forum halkı benim verdiğim bir çapulcu kendisi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
oluyor owap filesi gerçekten değerli fixler ve sistemler var
Game Source : Clang Devel
Client Source : c++17
Mysql 5.6
FreeBSD Sürümü : 12.1
Visual Studio 2019 ile derlenmektedir.
FreeBSD Link Oyun & Source Build için :
Giriş yap veya üye ol.
İndirme Link :
Giriş yap veya üye ol.
Virüs total hayrına koyar birisi : kendim koyuyom yauv
Giriş yap veya üye ol.
Filesta Cython Kurulu<br>
bu dizinden serverinfo.py düzenleyip client source gelip
<iframe data-s9e-mediaembed="imgur" allowfullscreen="" scrolling="no" style="height: 495px; width: 540px;" data-s9e-mediaembed-api="2" src="
Giriş yap veya üye ol.
" loading="eager"></iframe>bunu build edip sonra extern/libarry içine oluşan rootlib.lib dosyasını userinterface atip tüm sourceyi build ediniz.
birbirinize yardımcı olursanız sevinirim bende telefondan elimden geldiğnice olacağım.
Çalıştığım için video çekemiyorum ama müsait olursam söz çekeceğim.bir arkadaş çekerse de cok sevinirim bu dosyalar değerli gerçekten.
Şimdi size 22:09 Da işten yorgun argın gelip çektiğim fotoğrafları sunayım
Tabi Öncesinde Service.h Locale.İnc bırakalim.
o değilde uzun zamandır paylaşım yapmamıştım özlemişim bee
vallahi
Giriş yap veya üye ol.
bu çoçuk adama dua edin onun sayesinde paylaşıyorumLogin Ekranı :
jsetTZs.jpeg</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3810272-overfall2-server-files-cok-saglamdir-hee&#x2F;#post-21104375" class="js-lightboxCloser">Fingolfin ✓ · 14 Tem 2021 22:21&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
Karakter Ekrani(Kanatlar oynuyo abi çok havalı
HAdWyHN.jpeg</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3810272-overfall2-server-files-cok-saglamdir-hee&#x2F;#post-21104375" class="js-lightboxCloser">Fingolfin ✓ · 14 Tem 2021 22:21&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
Oyundan görüntü çok güzel sistemler var
Overfall2 Server Files Nedir? Metin2 İçin En Stabil Sunucu Çözümü!
Overfall2 Server Files, Metin2 sunucuları için geliştirilmiş güçlü ve optimize edilmiş bir sunucu dosyası setidir. Özellikle 1-99, 1-105 ve 55-120 seviye aralıklarında stabilite, performans ve güvenlik açısından oldukça öne çıkar. Bu dosya seti, hem yeni başlayan hem de deneyimli sunucu sahipleri için idealdir.
Neden Overfall2?
Overfall2, Metin2 özel sunucuları için tasarlanmış sağlam bir altyapı sunar. Özellikle Metin2 AC (Anti-Cheat) entegrasyonları sayesinde hile kullanımını minimum seviyeye indirir. Bu sayede oyuncuların adil bir ortamda oynaması sağlanır. Ayrıca, Rascal AC gibi gelişmiş anti-cheat sistemleriyle uyumlu çalışması, güvenilirliğini artırır.
Özellikler ve Avantajlar
- Stabil ve optimize yapı.
- Hızlı başlatma süresi.
- Kolay kurulum ve yönetim.
- Güvenli anti-cheat entegrasyonları.
- 1-99, 1-105, 55-120 seviye sistemleri desteklenir.
- Metin2 Global, Mobile2, Royale2 uyumluluğu.
Kurulum ve Yapılandırma
Overfall2 sunucu dosyaları, kolay kurulum sunar. Öncelikle veritabanı bağlantısı ayarlanmalı, ardından Metin2 Private Server Tanıtım süreçleri başlatılmalıdır. Sunucu sahipleri, bu dosyalar sayesinde kendi özelleştirilmiş sunucularını hızlıca hayata geçirebilirler.
Sunucu Performansı[/BR]Overfall2, düşük kaynak tüketimi ile yüksek performans sunar. Bu sayede daha fazla oyuncu aynı anda sunucuda kalabilir. Metin2 Online oyun deneyimi, bu yapı sayesinde daha keyifli hale gelir. Aynı zamanda sunucu çökme riski minimum seviyededir.
Sonuç
Overfall2 Server Files, Metin2 sunucu sahipleri için ideal bir çözümdür. Güvenli, hızlı ve esnek yapı sayesinde uzun vadeli projeler için uygundur. Metin2Lobby.com olarak, bu tür güncel ve kaliteli sunucu çözümlerini takip etmeyi öneriyoruz.
What is Overfall2 Server Files? The Most Stable Server Solution for Metin2!
Overfall2 Server Files is a powerful and optimized server file package developed for Metin2 servers. It stands out particularly in terms of stability, performance, and security for level ranges such as 1-99, 1-105, and 55-120. This file set is ideal for both new and experienced server owners.
Why Overfall2?
Overfall2 provides a robust infrastructure designed for Metin2 private servers. Thanks to its integration with Metin2 AC (Anti-Cheat), it significantly reduces cheating attempts. This ensures players enjoy a fair gaming environment. Moreover, its compatibility with advanced anti-cheat systems like Rascal AC enhances its reliability.
Features and Advantages
- Stable and optimized structure.
- Fast startup times.
- Easy installation and management.
- Secure anti-cheat integrations.
- Supports 1-99, 1-105, and 55-120 level systems.
- Compatible with Metin2 Global, Mobile2, Royale2.
Installation and Configuration
Overfall2 server files offer easy setup. Initially, database connections must be configured, followed by starting Metin2 Private Server Introduction procedures. Server owners can quickly bring their customized servers to life using these files.
Server Performance
Overfall2 delivers high performance with low resource consumption. This allows more players to stay online simultaneously. The Metin2 Online gaming experience becomes more enjoyable thanks to this structure. Additionally, server crash risks are kept at a minimum.
Conclusion
Overfall2 Server Files is an ideal solution for Metin2 server owners. With its secure, fast, and flexible structure, it is suitable for long-term projects. At Metin2Lobby.com, we recommend keeping up with such current and quality server solutions.