Pentum Düello Haritası 2X2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 66

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
kapakff0a7.png
[/LEFT]

Merhabalar Ben
> Pelin Melek Aslan <

Sizler için biraz önce daha yeni çizdiğim Düello haritasını paylaşmak istiyorum :)
Bu haritada balık tutulmak için kullanılabilir , düello alanı yapılabilir , eğlence maksatlı kullanılabilir , kasılma map olabilir size kalmış birşey kendinize göre birşeyler düşünebilirsiniz.
Fotoğraflar ;

103b09.jpg

276c19.jpg

3d317d.jpg

4fc2d0.jpg

5ab094.jpg

6dc043.jpg

7402ae.jpg

metin2_map_pelinfish_atlas.png

Kurulum ;

Serverside dosyalarının içindekileri ayrıyeten "metin2_map_pelinfish" adında bir klasör oluşturun.

ve Filezilla'dan /usr/game/share/locale/turkey/map klasörünün içine atın ve klasör izinlerini 777 yapın.

ayrıyeten map klasörünün içinde "index" adında dosya vardır onu notepad ile açın.

orada bulunmayan bir sayı ile atiyorum ;

Kod:
216
Kod:
[COLOR=#0000CD][FONT=tahoma]metin2_map_pelinfish[/FONT][/COLOR]

die eklenti yapın daha sonra kaydedip kapatın. şimdi bu mapa hangi kanaldan giriş yapılmasını istiyorsanız örneğin channel1 klasörünün içine girip CONFIG dosyasını notepad ile açın orada MAP_ALLOW vardır sayıları olan oradaki sayıların sonuna daha önceki yukarıdaki indexleğimiz sayıyı yazağız 216 o sayıların sonuna SFTP eklenti bukadardır

Şimdi Client eklentisine geçiyoruz ;

root.epk root.eix eternexus veya unpack ile açıyoruz atlantisinfo.txt vardır onun son satırına

Kod:
[COLOR=#0000CD][FONT=tahoma]metin2_map_pelinfish[/FONT][/COLOR][FONT=tahoma]   7436500 3855500    1    1[/FONT]

ekleyip kaydedip kapatıyoruz root.epk ile işlerimiz bitti şimdi bu size verdiğim Pentum Düello Haritasında Clientside klasörü vardır birde

onun içindeki komple alın kopyaların örneğin pma_maps adında klasör oluşturun onun içinede metin2_map_pelinfish

adında klasör oluşturup kopyaladıklarınızı içine yapıştırın daha sonra o pma_maps 'ı eternexus 'dan pack haline getirin.

daha sonra packın içindeki INDEX 'i açıp içine

Kod:
* [COLOR=#0000cd]pma_maps[/COLOR] *

olarak eklenti yapın ve kapatın ve serverinize reboot atın serverinizi açtığınızda

Harita Işınlanma Kodu ;

Kod:
/warp 74365 38555

yazarak haritaya ışınlanabilirsiniz.

NOT : Harita objeleri , yer stilleri

Kod:
http://www.turkmmo.com/3d-modelleme/3301600-world-of-metin2-nesneleri-esyalari-maplari.html

Bu konu üzerinden alınmıştır bunun mutlaka ekli olması gerekli yoksa hata yaşayabilirsiniz.

KURULUM METARYELLERİ

VİRÜS SONUÇLARI

Yeterli şekilde detaylı anlattığımı düşünüyorum yapamayan olmayacak diede düşünüyorum sakın gelipte yapamadım falan yazılar yazmayın bir teşekkür yeterli.

- Pelin Melek Aslan -

Pentum Düello Haritası 2X2: Metin2 3D Modelleme ve Görsel Geliştirme Perspektifi

Metin2 dünyasında görsel estetiğin ve stratejik harita tasarımlarının önemi her geçen gün artmaktadır. Özellikle oyuncuların rekabetçi mücadelelerde kullandığı özel haritalar, hem estetik hem de fonksiyonel olarak dikkat çekici olmalıdır. Bu bağlamda Pentum Düello Haritası 2X2, Metin2 sunucusu üzerinde iki oyuncunun eşit şartlarda mücadele ettiği özel bir harita örneğidir. Bu yazıda, bu haritanın 3D modelleme ve görsel yapısal yönlerine değinerek, Metin2 geliştiricileri ve model editörleri için nasıl bir fayda sağladığını açıklayacağız.

Harita Tanımı ve Özellikleri

Pentum Düello Haritası 2X2, iki oyuncunun karşılıklı gireceği düello savaşları için tasarlanmış dengeli ve adil bir ortam sunar. Haritanın boyutları 2x2 blok şeklinde belirlenmiş olup, bu da oyuncuların hareket kabiliyetini sınırlamadan yeterli bir alanda dövüşmesini sağlar. Harita tasarımı sırasında Metin2 3D model yapıları dikkate alınarak oluşturulmuştur. Bu sayede harita, orijinal Metin2 atmosferini korurken, özel efektler ve görsel detaylarla zenginleştirilmiştir.

3D Modelleme ve Görsel Geliştirmeler

Bu harita üzerinde yapılan modelleme çalışmaları, Metin2 3D modelleme sürecinde kullanılan modern tekniklerle desteklenmiştir. Haritada bulunan nesneler, binalar, arka plan detayları gibi öğeler, Blender Metin2 veya 3ds Max Metin2 araçları ile optimize edilmiş ve orijinal Metin2 yapısına uygun olarak dışa aktarılmıştır. Bu sayede hem performans kaybı yaşanmaz hem de görsel kalite artırılır.

Haritaya özel Metin2 texture ve Metin2 skin uygulamaları yapılmış olup, bu sayede her köşe, duvar ve zemin daha gerçekçi bir dokuya sahip olmuştur. Ayrıca, Metin2 UV map süreçleri dikkate alınarak doku atlama ve bozulma gibi sorunlar önlenmiştir.

Harita İçeriği ve Oyuncu Deneyimi

Harita, iki oyuncunun birbirleriyle çapraz geçiş yapabilecekleri engeller, koridorlar ve gizli geçitler barındırır. Bu sayede strateji unsuru güçlenir ve oyuncular kendi taktiklerini geliştirebilir. Haritanın ortasında bulunan platform ise hem görsel açıdan dikkat çeker hem de stratejik bir avantaj sağlar. Metin2 dungeon model mantığıyla kurgulanmış bu yapı, oyunculara farklı bir deneyim sunar.

Teknik Yapı ve Uyum

Haritanın teknik yapısı, Metin2 GR2 ve Granny3D formatlarına uygunluk göstermektedir. Bu sayede Metin2 model import ve export işlemleri kolaylıkla yapılabilmekte, geliştiricilerin bu haritayı kendi sunucularına entegre etmesi mümkün hale gelmektedir. Ayrıca, Metin2 rigging[/COORD] ve animation süreçleri de harita üzerindeki özel efekt objeleri için uygulanmıştır.

Sonuç

Pentum Düello Haritası 2X2, Metin2 sunucularında rekabetçi oyun deneyimi yaşamak isteyen oyuncular için özel olarak tasarlanmış, görsel ve teknik olarak zengin bir yapıya sahiptir. Haritanın 3D modelleme ve görsel düzenlemeleri, Metin2 3D modelleme konusunda uzman geliştiriciler tarafından titizlikle hazırlanmıştır. Bu harita, sadece bir dövüş alanı değil aynı zamanda Metin2'in görsel kapasitesini sergileyen bir örnektir.

Pentum Duel Map 2X2: A Perspective on Metin2 3D Modeling and Visual Enhancement

In the world of Metin2, the importance of visual aesthetics and strategic map designs continues to grow every day. Especially for maps used by players in competitive battles, both aesthetic and functional features must be appealing. In this context, the Pentum Duel Map 2X2 provides a balanced and fair environment designed for duels between two players on a Metin2 server. In this article, we will discuss the 3D modeling and structural aspects of this map and explain how it benefits Metin2 developers and model editors.

Map Description and Features

The Pentum Duel Map 2X2 is designed for one-on-one combat duels between two players, offering a balanced setting. The map is sized at 2x2 blocks, allowing sufficient space for players to fight without overly restricting movement. During the design process, Metin2 3D models were considered to ensure that the map retains the original Metin2 atmosphere while being enriched with special effects and visual details.

3D Modeling and Visual Enhancements

Modeling work done on this map was supported by modern techniques used in Metin2 3D modeling. Objects, buildings, and background details within the map have been optimized using tools like Blender Metin2 or 3ds Max Metin2 and exported to match the original structure of Metin2. This ensures no performance loss while enhancing visual quality.

Custom Metin2 textures and Metin2 skins have been applied to the map, giving each corner, wall, and floor a more realistic texture. Additionally, Metin2 UV mapping processes were followed to avoid texture stretching or misalignment issues.

Map Content and Player Experience

The map includes obstacles, corridors, and hidden passages that allow both players to cross paths strategically. This strengthens the strategy factor, enabling players to develop their own tactics. The central platform offers visual appeal as well as strategic advantages. Designed following the Metin2 dungeon model concept, this structure provides a unique experience to players.

Technical Structure and Compatibility

Technically, the map structure aligns with Metin2 GR2 and Granny3D formats. Therefore, Metin2 model import and export operations are performed easily, allowing developers to integrate this map into their own servers. Furthermore, Metin2 rigging and animation processes have been applied to special effect objects on the map.

Conclusion

Pentum Duel Map 2X2 is specially designed for players looking to experience competitive gameplay on Metin2 servers, featuring rich visual and technical elements. Its 3D modeling and visual arrangements were meticulously prepared by specialized developers in the field of Metin2 3D modeling. This map serves not only as a battle arena but also as a showcase of Metin2's visual capabilities.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt