Plechito - Easter2019 Set - 5 Karakter Kostüm/Kask/Silah Seti (with Lycan)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Arkadaşlar bugün müsaitken elimde olanları yavaştan paylaşmaya başladım. Bu seferki paylaşımım Plechitoya ait Easter2019 eksiksiz ve lycanlı bir şekilde hazırladım. Bu kostümler paylaşılmış olabilir paylaşıldıysa kapatılabilir 2 yıl olmuş forumda araştırdım ama lycanlısını bulamadım.

İyi Günlerde Kullanın.

Link:

52479_b45a7063de75f8cbe2eb7589838230af.jpg
52477_11666f33b0aefb00622826fea8010c17.jpg

52478_05c4d7835c8b5b36d69fc0edf0076e79.png

Plechito - Easter2019 Set - 5 Karakter Kostüm/Kask/Silah Seti (with Lycan)

Metin2 dünyasında 3D modelleme ve görsel modlama tutkunları için önemli bir içerik olan Plechito - Easter2019 Set, 5 karaktere özel kostüm, kask ve silah setlerini barındırmaktadır. Bu set, özellikle Lycan sınıfı da dahil olmak üzere geniş bir yelpazede kullanılabilecek özgün modeller sunmaktadır.

Plechito Easter2019 Set İçeriği

Bu setin en dikkat çeken yönlerinden birisi, Metin2 karakterlerinin dış görünüşünü köklü olarak değiştirebilecek yüksek kaliteli modellerden oluşmasıdır. Set; kostüm, kask ve silah bileşenlerini içerir. Her biri ayrı ayrı ya da bir arada kullanılabilecek bu modeller, hem estetik açıdan hem de teknik anlamda oldukça başarılı yapıdadır. Ayrıca Lycan karakter için de özel olarak uyarlanmış modeller mevcuttur. Bu sayede hem insan hem de Lycan sınıfları için özgün bir görünüm elde edilebilir.

Metin2 Model Edit ve Görsel Geliştirme Açısından Önemi

Metin2 3D modelleme alanında çalışan geliştiriciler için bu tür içerikler büyük önem taşır. Plechito - Easter2019 Set, gr2 formatında hazırlanmış olduğundan dolayı doğrudan oyun içi sistemlerle uyumlu çalışır. Bu sayede kullanıcılar, model import ve export işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirler. Aynı zamanda UV mapping, texture uyumu ve bone yapısı gibi konularda da özenle hazırlanmış detaylara sahiptir.

3ds Max ve Blender Desteği

Setteki modeller, Blender ve 3ds Max ortamlarında düzenlenebilir yapıdadır. Bu sayede geliştiriciler, kostüm, kask veya silah modellerini kendi isteklerine göre düzenleyebilir ve özelleştirebilirler. Özellikle Metin2 model edit çalışmaları sırasında bu tür esnek yapılara ihtiyaç duyulur. Böylece hem öğrenme süreci desteklenir hem de özgün içerik üretimi kolaylaşır.

Neden Plechito Easter2019 Set Kullanmalısınız?

Güvenilir kaynaklardan gelen bu set, Metin2 sunucularında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. İçerisindeki modeller, hem NPC model uyumu hem de karakter model uyumu açısından test edilmiştir. Ayrıca texture ve skin uyumları sayesinde oyun içi deneyim ciddi anlamda artırılır. Lycan karakter desteği ise bu seti daha da özgün kılan bir detaydır.

Özel Efekt ve Animasyon Uyumluğu

Modeller, Metin2'in efekt sistemleriyle uyumlu olacak şekilde optimize edilmiştir. Bu sayede kostümler, silahlar ve kasklar oyun içinde doğal görünümlü ve akıcı animasyonlarla işlem görür. Bone ve mesh yapıları da bu uyumun sağlanması için dikkatle ayarlanmıştır.

Sonuç

Plechito - Easter2019 Set, Metin2 3D model tutkunları için değerli bir koleksiyondur. Kostüm, kask ve silah modelleri ile sunucularınızda farklı ve özgün bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olur. Lycan sınıfı için özel olarak tasarlanmış içerik sayesinde hem insan hem de Lycan karakterler için harika kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. Bu set, Metin2 model replace ve custom model projelerinizde güçlü bir temel oluşturacaktır.

Plechito - Easter2019 Set - 5 Character Costume/Helmet/Weapon Set (with Lycan)

An important content for enthusiasts of 3D modeling and visual modding in the world of Metin2, the Plechito - Easter2019 Set contains costume, helmet, and weapon sets specifically designed for 5 characters. This set includes original models that can be used across a wide range, including special support for the Lycan class.

Contents of Plechito Easter2019 Set

One of the most striking features of this set is its high-quality models which can significantly change the appearance of Metin2 characters. The set includes costume, helmet, and weapon components. Each component can be used individually or together, and these models are both aesthetically and technically successful. Additionally, there are specially adapted models for the Lycan character. Thus, an original look can be achieved for both human and Lycan classes.

Importance in Terms of Metin2 Model Editing and Visual Enhancement

Metin2 3D modeling developers highly value such content. Since the Plechito - Easter2019 Set is prepared in gr2 format, it works seamlessly with in-game systems. Therefore, users can easily perform model import and export operations. Moreover, it features carefully crafted details regarding UV mapping, texture compatibility, and bone structure.

Support for 3ds Max and Blender

The models in the set are editable within Blender and 3ds Max environments. This allows developers to adjust and customize costume, helmet, or weapon models according to their needs. Especially during Metin2 model editing work, such flexible structures are needed. This supports both the learning process and facilitates the creation of original content.

Why Should You Use Plechito Easter2019 Set?

Sourced from reliable providers, this set is designed for use on Metin2 servers. The models inside have been tested for both NPC model compatibility and character model integration. Additionally, thanks to texture and skin compatibility, the in-game experience is significantly enhanced. The Lycan character support is another detail that makes this set unique.

Special Effect and Animation Compatibility

The models are optimized to be compatible with Metin2's effect system. As a result, costumes, weapons, and helmets appear naturally and animate smoothly in the game. Bone and mesh structures have also been carefully adjusted to ensure this compatibility.

Conclusion

The Plechito - Easter2019 Set is a valuable collection for Metin2 3D model enthusiasts. With costume, helmet, and weapon models, you can create different and unique atmospheres on your servers. Thanks to the special design for the Lycan class, you can create great combinations for both human and Lycan characters. This set will serve as a strong foundation for your Metin2 model replace and custom model projects.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)