Plechito Kostüm - 3 [4 Karakter]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 23

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Daha önce paylaşıldığını görmedim.
Kask Yok.
İyi Kullanımlar.
20128_92196fe5104a2c20d8c245d22f9b0327.jpg

20129_e1f861651a52deb58ce92cf0f55bf576.png

Plechito Kostüm - 3 [4 Karakter] Metin2 Özel Model Paketi

Metin2 Lobby olarak, oyuncuların deneyimini zenginleştirmek adına özel kostümler ve karakter modelleri üretmeye devam ediyoruz. Bu yazıda, Plechito Kostüm - 3 [4 Karakter] adlı özel model setinden bahsedeceğiz. Bu kostüm, Metin2 oyununda karakterlerinizin görünümünü daha estetik ve dikkat çekici hale getirmek için tasarlandı. Özellikle 3D modelleme, UV mapping ve animasyon teknikleriyle optimize edilmiş bu kostüm, Metin2 karakter model dünyasında önemli bir yere sahiptir.

Plechito Kostüm - 3, dört farklı karaktere uyumlu olarak geliştirildi. Bu sayede hem savaşçı, hem ninja, hem şaman hem de ninja (ikinci sınıf) karakterlerinizle kullanabilirsiniz. Her bir karakter için ayrı ayrı test edilmiş ve sorunsuz çalıştığı onaylanmıştır. Kostüm, Metin2 3D model formatında (.gr2, .granny gibi) paketlenmiş durumdadır. Bu nedenle Metin2 model import ve model export işlemleri için idealdir.

Özellikler:
- 4 karaktere uyumlu (Savaşcı, Ninja, Ninja2, Şaman)
- Yüksek kaliteli UV Map desteği
- Orijinal Metin2 karakter yapısına sadık
- Kolay kurulum ve replace işlemi
- Blender ve 3DS Max uyumlu

Kurulum Talimatları:
1. Model dosyasını indirin ve Metin2 oyun dizinine aktarın.
2. Gerekli texture ve mesh dosyalarını doğru konuma yerleştirin.
3. Oyunu başlatmadan önce Metin2 model edit araçlarını kullanarak değişiklikleri doğrulayın.
4. Oyuna girin ve karakterinizi yeni kostümle yeniden şekillendirin.

Plechito Kostüm, özellikle Metin2 3D art ve visual mod tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bu kostüm, aynı zamanda custom model arayan oyuncular için de ideal bir tercih. Granny3D ve GR2 formatında optimize edilmesi sayesinde performans kaybı olmadan kullanabilirsiniz. Ayrıca, Metin2 texture uyumu sayesinde görsel bütünlük sağlanmıştır.

Sonuç:
Metin2’de karakterlerinize özel dokunuşlar eklemek istiyorsanız, Plechito Kostüm - 3 [4 Karakter] kesinlikle denemeye değer bir modeldir. Metin2 Lobby olarak, bu tür özgün içeriklerle oyuncuların deneyimini artırmayı hedefliyoruz. Dilerseniz bu modeli Metin2 Lobby üzerinden indirebilir, kendi sunucularınızda veya kişisel oyunlarınızda kullanabilirsiniz.

Plechito Costume - 3 [4 Character] Metin2 Custom Model Pack

Metin2 Lobby continues to create special costumes and character models to enhance players' gaming experience. In this article, we will discuss the special model set called Plechito Costume - 3 [4 Character]. This costume was designed to make your characters look more aesthetic and eye-catching in the game. Especially optimized with 3D modeling, UV mapping, and animation techniques, this costume holds an important place in the world of Metin2 character models.

Plechito Costume - 3 has been developed to be compatible with four different characters. Thus, you can use it with both Warrior, Ninja, Shaman, and Second Class Ninja characters. It has been tested individually for each character and confirmed to work without issues. The costume comes packaged in Metin2 3D model formats (such as .gr2, .granny), making it ideal for Metin2 model import and export operations.

Features:
- Compatible with 4 characters (Warrior, Ninja, Ninja2, Shaman)
- High-quality UV Map support
- Faithful to original Metin2 character structure
- Easy installation and replace process
- Compatible with Blender and 3DS Max

Installation Instructions:
1. Download the model file and import it into the Metin2 game directory.
2. Place the required texture and mesh files in the correct location.
3. Before starting the game, verify changes using Metin2 model edit tools.
4. Enter the game and customize your character with the new costume.

Plechito Costume is particularly popular among Metin2 3D art and visual mod enthusiasts. This costume is also an ideal choice for players looking for custom models. Its optimization in Granny3D and GR2 formats allows for usage without performance loss. Moreover, its compatibility with Metin2 textures ensures visual consistency.

Conclusion:
If you want to add unique touches to your characters in Metin2, Plechito Costume - 3 [4 Character] is definitely worth trying. As Metin2 Lobby, we aim to enrich players' experiences with such original content. You can download this model from Metin2 Lobby and use it in your own servers or personal gameplay.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)