Merhaba arkadaşlar rulingame 34 k filesini paylaşıyorum
Kötü yorumlarınızı kendinize saklayınız ben paylaştım kullanıp kullanmamak size kalmıs konuyu kirletmeyin.
Bu dosyalar onceden yuklu oldugu için taratmadım lutfen indirenler yada yoneticiler inceleyip taratırlarsa konuya eklerim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
demirgame files alt yapısına sahiptir. ve serverimizi bazı tatsız olaylardan kapatmıstık bizde yeni 40 k surumune geçiş yapıyoruz oyuzden filesi paylaşıyorum.Kötü yorumlarınızı kendinize saklayınız ben paylaştım kullanıp kullanmamak size kalmıs konuyu kirletmeyin.
Bu dosyalar onceden yuklu oldugu için taratmadım lutfen indirenler yada yoneticiler inceleyip taratırlarsa konuya eklerim.
Bizimle beraber Yeni Bir server açmayı isteyenler skypeden bana ulaşsınlar: [email protected]
Game Dosyası:
Giriş yap veya üye ol.
Game Dosyası:
Giriş yap veya üye ol.
Mysql Dosyası :
Giriş yap veya üye ol.
Mysql Dosyası :
Giriş yap veya üye ol.
Giriş Pack :
Giriş yap veya üye ol.
Eklenti Pack :
Giriş yap veya üye ol.
Oyunun Kapanmıs halini direkt paylaştıgım için clienti ve rootu bu dosyadadır.
Client.exe , root ve index :
Giriş yap veya üye ol.
Client.exe , root ve index :
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar Başlat.sh de bir ip engellemesi vardır Baslat.sh yegirip orada ctrl+h tusu ile " 37.123.97.104 " tırnak içindeki ipyi aratıp kendi ipnizi giriniz.
Bir teşekkürü çok gormeyin.
MYSQL şifresi : defaack54
MHMS sistemi yukludur Marketi ayarlıdır Oyunu oldugu gibi en son halini paylaşıyorum.
Bir teşekkürü çok gormeyin.
Oyun Sorunsuz calısıyor tum yazıları okuyun acıcaksınız. buyrun kanıtı.
RulinGame (DemirGame) Filesi Devrime hazır ol! 34 K
Metin2 evreninde her dönem farklı dosya yapıları ve sistemler öne çıkar. Bu süreçte oyuncuların dikkatini çeken en önemli unsurlardan biri, hem stabilitesi hem de yenilikçi yapısıyla RulinGame (eski adıyla DemirGame) file’leridir. Özellikle son dönemde aktif olarak geliştirilen bu dosya seti, topluluk içinde hızla yayılmaya başladı ve birçok yeni nesil PvP sunucusu tarafından tercih edilmeye başlandı.
34K olarak bilinen bu yapı, klasik Metin2 deneyimini korurken aynı zamanda modern ihtiyaçlara cevap verecek şekilde optimize edilmiştir. Hem istemci (client) hem de sunucu (server) tarafında yapılan iyileştirmeler sayesinde, oyuncular daha akıcı ve hata oranları düşük bir oyun deneyimi elde ediyor.
RulinGame Dosyasının Öne Çıkan Özellikleri:
- Gelişmiş güvenlik katmanları: Anti-cheat ve anti-inject sistemleriyle donatılmıştır.
- Yüksek performans optimizasyonu: Düşük sistemli cihazlarda bile akıcı oyun deneyimi sunar.
- Orijinal içerik entegrasyonu: Yeni eşyalar, NPC’ler ve quest’ler ile zenginleştirilmiş bir dünya sunar.
- Stabil server çekirdeği: Sıkıntısız PvP ve PvE ortamı sağlar.
Dikkat! RulinGame file’leri açık kaynak değildir ve yetkisiz dağıtım yasal sorunlara yol açabilir. Bu nedenle sadece lisanslı veya resmi destek veren sunucular üzerinden kullanım önerilir.
Eğer bu dosya türünde sunucu kurmayı planlıyorsanız, teknik altyapınızda Virtual PC ve VE File konusunda deneyimli kişilerle çalışmanız büyük önem taşır. Aksi takdirde karşılaşılan hatalar zaman kaybına ve maliyet artışına neden olabilir.
Bu tür gelişmeleri yakından takip etmek ve yeni açılacak sunucular hakkında bilgi almak için bizi takip edebilirsiniz: https://metin2lobby.com/
Metin2 dünyasında her devir bir yeniliğe açılır. RulinGame (DemirGame) file’leriyle gelen bu 34K dalgası, siz de hazır mısınız?