Şaman Kız Kostüm 2 (Nova2 Eski Unpack)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 36

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
kanit8664f1614bbd4a9e.png

İNDİR:
VT:
Şaman Kız Kostüm 2 (Nova2 Eski Unpack) - Metin2 3D Model Paylaşımı

Metin2 Lobby olarak, Metin2 oyununda özel 3D karakter modelleriyle ilgilenen tüm oyuncular ve geliştiriciler için değerli içerikler sunmaya devam ediyoruz. Bu yazıda, Şaman Kız Kostüm 2 adlı özgün 3D modelin detaylarına, nasıl kullanılacağına ve bu modelin Metin2 dünyasında ne gibi avantajlar sunduğundan bahsedeceğiz. Bu kostüm, Nova2 oyunundan esinlenerek yaratılmış ve eski unpack süreciyle Metin2 sistemine entegre edilebilir hale getirilmiştir.

Şaman Kız Kostüm 2 modeli, özellikle karakterlerin görsel açıdan daha özgün ve estetik bir görünüme kavuşmasını sağlar. Bu kostüm, Metin2’in standart kadın karakterlerinden farklı bir tarz sunarak, oyuncuların daha dikkat çekici ve benzersiz bir oyun deneyimi yaşamalarını mümkün kılmaktadır. Model, yüksek kaliteli UV mapping, detaylı texture ve doğru yapılandırılmış mesh sistemleriyle optimize edilmiştir.

Özellikler:
- Format: GR2 (Granny 3D)
- Boyut: Optimizasyonlu, düşük poligonlu yapı
- Animasyon Uyumlu: Mevcut Metin2 animasyon sistemine tam uyumlu
- UV Map: Doğru şekilde konumlandırılmış UV yüzeyleri
- Texture: 1024x1024 çözünürlükte yüksek kaliteli dokular

Nasıl Kurulur?
Model dosyasını indirdikten sonra, Metin2 oyun klasörünüzdeki data\model\character\shaman_girl_2 yoluna atmanız yeterlidir. Gerekirse unpack ve pack işlemleri için EterPack veya Metin2Dev araçlarını kullanabilirsiniz. Modelin doğru çalışması için bone yapısının bozulmamasına dikkat edilmelidir.

Bu model, 3ds Max veya Blender gibi 3D modelleme programlarıyla düzenlenebilir. Aynı zamanda Martysama ve benzeri Metin2 model editörleriyle de kolayca entegre edilebilir. Geliştiriciler için custom model örneklerinden biri olan bu kostüm, aynı zamanda visual mod veya graphic mod projelerinde de kullanılabilir.

Metin2 Lobby olarak, bu tür özgün içeriklerin paylaşılmasıyla beraber topluluğun gelişmesine katkı sunuyoruz. Uyarı: Bu model sadece eğitim amaçlıdır. Ticari kullanım yasaktır. Oyun dosyalarında yapılan değişikliklerden kullanıcılar sorumludur.

Dilerseniz bu modeli Metin2Lobby üzerinden indirebilir ve kendi sunucularınızda kullanabilirsiniz.

Shaman Girl Costume 2 (Nova2 Old Unpack) - Metin2 3D Model Share

Metin2 Lobby continues to provide valuable content for all players and developers interested in unique 3D character models within the Metin2 game. In this article, we will discuss the details of the Shaman Girl Costume 2 original 3D model, how to use it, and the advantages it offers within the Metin2 world. This costume has been created based on inspiration from the Nova2 game and made integrable into the Metin2 system via an old unpack process.

Shaman Girl Costume 2 model enhances the visual appearance of characters, making them more original and aesthetic. It provides players with a unique and eye-catching look that differs from standard female characters in Metin2, offering a more distinctive gaming experience. The model is optimized with high-quality UV mapping, detailed textures, and properly structured mesh systems.

Features:
- Format: GR2 (Granny 3D)
- Size: Optimized, low-polygon structure
- Animation Compatible: Fully compatible with existing Metin2 animation system
- UV Map: Correctly positioned UV surfaces
- Texture: High-quality textures at 1024x1024 resolution

How to Install?
After downloading the model file, simply place it in your Metin2 game directory under data\model\character\shaman_girl_2. If needed, you can use tools such as EterPack or Metin2Dev for unpack and pack operations. Ensure that the bone structure remains intact for the model to function correctly.

This model can be edited using 3D modeling programs like 3ds Max or Blender. It can also be easily integrated with Metin2 model editors such as Martysama. As one of the custom model examples, this costume can also be used in visual mod or graphic mod projects.

At Metin2 Lobby, we contribute to community growth by sharing such original content. Note: This model is for educational purposes only. Commercial usage is forbidden. Users are responsible for any modifications made to game files.

You can download this model via Metin2Lobby and use it on your own servers.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)