İNDİR:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
VT:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Şaman Kız Kostüm 4 (Nova2 Eski Unpack) - Metin2 3D Model Paylaşımı
Metin2 sunucularında görsellik ve karakter özelleştirme konusunda öne çıkan modellerden biri olan Şaman Kız Kostüm 4 (Nova2 Eski Unpack), özellikle kostüm modifikasyonları ve karakter görünümü geliştirmek isteyen oyuncular için oldukça değerlidir. Bu model, Metin2 3D modelleme dünyasında dikkat çeken bir çalışmadır ve Nova2 tarafından eski.unpack yöntemiyle paylaşılmıştır.
Modelin Özellikleri ve Teknik Detaylar
Bu kostüm modeli, karakterin gövdesine özel yapılandırılmış bir şeysel detay sunar. Metin2 character model kategorisinde değerlendirilen bu ürün, Metin2 texture ve Metin2 skin uyumuna sahiptir. Aynı zamanda UV mapping işlemi yapılmış olup, yüksek çözünürlüklü dokularla birlikte kullanılabilecek şekilde optimize edilmiştir.
Nasıl Kullanılır?
Metin2 model replace işlemleri için uygun olan bu model, doğru paketleme ve gr2 import işlemleri ile karakterinizin görünümünü tamamen dönüştürebilir. Blender Metin2 veya 3ds Max Metin2 gibi yazılımlar aracılığıyla düzenlenebilir. Ayrıca Metin2 animation uyumu sayesinde karakterin hareketlerinde doğal bir akış sağlanabilir.
Metin2Lobby.com'da Yeriniz
Metin2 Lobby üzerinden Metin2 model edit, Metin2 NPC model, Metin2 monster model ve diğer 3D model türleri hakkında bilgi alabilir, toplulukla paylaşım yapabilirsiniz. Şaman Kız Kostüm 4 gibi modellerin indirimi ve kullanımı konusunda da destek alabilirsiniz.
Özetle
Bu model, Metin2 custom model dünyasında estetik ve teknik açıdan kaliteli bir örnek teşkil eder. Granny3D, gr2 export, Metin2 effect model gibi teknik kavramlarla uyumlu olup, hem geliştirici hem de kullanıcı odaklı bir yapıya sahiptir.
Shaman Girl Costume 4 (Nova2 Old Unpack) - Metin2 3D Model Share
One of the prominent models in terms of visuals and character customization on Metin2 servers is the Shaman Girl Costume 4 (Nova2 Old Unpack). This costume is especially valuable for players looking to enhance their character's appearance and modify costumes. It stands out as a remarkable work within the Metin2 3D modeling community and has been shared by Nova2 via the old.unpack method.
Features and Technical Details
This costume model offers a specially configured physical detail to the character's body. Categorized under Metin2 character model, this product is compatible with Metin2 texture and Metin2 skin. Additionally, it features UV mapping and is optimized for use with high-resolution textures.
How to Use
Suitable for Metin2 model replace operations, this model can completely transform your character's appearance through proper packaging and gr2 import processes. It can be edited using software like Blender Metin2 or 3ds Max Metin2. Moreover, its compatibility with Metin2 animation ensures natural movement flow during character actions.
Your Place at Metin2Lobby.com
On Metin2 Lobby, you can find information about Metin2 model edit, Metin2 NPC model, Metin2 monster model, and other types of 3D models. You can also receive support regarding the download and usage of models such as Shaman Girl Costume 4.
In Summary
This model serves as a quality example both aesthetically and technically within the world of Metin2 custom model. Compatible with technical concepts such as Granny3D, gr2 export, and Metin2 effect model, it possesses a structure that caters to both developers and users.