Serverime tr tarzı emek sf eklıycek varsa tecrübeli birisi mesaj atsın.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 105

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
SERVERİME TR TARZI EMEK SF EKLIYCEK VARSA TECRÜBELİ BİRİSİ MESAJ ATSIN.

EKLEYİN
Serverime TR Tarzı Emek SF Ekleyecek Var mı?

Merhaba Metin2Lobby.com ailesi
Şu anda geliştirmekte olduğum Metin2 özel server projemde TR tarzı emek sistemine sahip bir skill fix (SF) entegrasyonu yapmayı planlıyorum. Bu doğrultuda, konuyla ilgili tecrübeli ve bilgi sahibi bir geliştiriciyle bağlantı kurmak istiyorum.
Emek sistemi nedir? kısaca açıklayalım: Oyuncuların belirli meslekler aracılığıyla (örneğin madenci, marangoz, terzi vb.) zamanla emek harcayarak eşya üretmesini sağlayan bir yapıdır. Özellikle TR sunucu kültüründe büyük popülerlik kazanmış bu sistem, oyuncuların uzun vadeli yatırım yapmasını teşvik eder ve ekonomik dengede önemli rol oynar.
Arama kriterlerim şunlardır:
- Daha önce Metin2 client/server tarafında SF geliştirme tecrübesi olan,
- TR tarzı emek mantığını iyi bilen ve bunu hem oyuncu deneyimine hem de sunucu performansına uygun şekilde kodlayabilen,
- İletişimi açık, işini profesyonelce yapan bir geliştirici.
Eğer bu tanıma uyuyorsanız ve projeye katkıda bulunmak istiyorsanız, lütfen bana Metin2Lobby.com üzerinden özel mesaj gönderiniz. İletişim kurduktan sonra detaylı görüşmeyi ve gerekirse örnek çalışmalarınızı incelemeyi planlıyoruz.
Not: Lütfen sadece gerçekten tecrübe sahibi kişiler başvursun. Zaman kaybı olmaması adına önceden yapılmış SF örnekleri veya GitHub/proje linkleri paylaşmanız faydalı olacaktır.
Metin2Lobby.com olarak, Türkiye’deki Metin2 özel sunucu ekosisteminin gelişmesine destek vermeye devam ediyoruz. Siz de bu topluluğun parçası olmak istiyorsanız, forumumuza üye olup duyurularınızı paylaşabilirsiniz.
— İyi oyunlar ve bol emekler!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)