Merhabalar herkese daha önceden paylaşacaktım ama paylaşmamıştır. Kara şeytan zırhları gibi daha önce belki paylaşılmış dosyaları eksik olan paylaşımlar v.s vardı kendi arşivimden 5 karakter full set paylaşım askerdeydim askerden döndüm. kodları kendim yazıp ayarlamıştım son hallerimi hatırlamıyorum artık paylaşım ve piyasaya dair bir şey yapmacayım için paylaşıyorum herkese bol forumlar indirip içine bakarsanız hiç pişman olmayacağınız paylaşımdır. iyi günler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Metin2 oyununda veda ederken hatıra bırakmak isteyen oyuncular için özel olarak tasarlanmış olan [5 Karakter Set Kostümler] koleksiyonu, Metin2 3D modelleme sanatının en etkileyici örneklerinden biridir. Bu kostümler, hem estetik hem de teknik açıdan dikkat çeken detaylarla donatılmıştır ve oyun içinde özel bir hava yaratmanızı sağlar.
Bu kostüm setleri, Metin2 karakter model tasarımlarında kullanılan gelişmiş 3D modelleme teknikleriyle üretilmiştir. Her bir kostüm, UV mapping, texture ve rigging gibi önemli aşamalardan geçirilerek oyuna sorunsuzca entegre edilebilir yapıya getirilmiştir. Metin2 model edit süreçlerinde bu kostümler, hem profesyonel geliştiriciler hem de meraklı oyuncular tarafından tercih edilmektedir.
Kostümlerin üretimi sırasında Blender Metin2 ve 3ds Max Metin2 gibi güçlü modelleme yazılımları kullanılır. Bu yazılımlar sayesinde, kostümler hem görsel olarak etkileyici hem de teknik olarak uyumlu hale getirilir. Ayrıca, GR2 ve Granny3D formatları kullanılarak model formatları optimize edilir. Metin2 GR2 formatı, oyun içi performansı artırmak adına optimize edilmiş bir yapıya sahiptir.
Veda hediyesi olarak sunulan bu kostümler, oyuncuların Metin2 dünyasındaki yolculuklarını unutulmaz kılan özel öğelerdir. Her bir kostüm seti, karakterinize özel bir tarz kazandırırken, aynı zamanda oyun içinde dikkat çeker. Metin2 texture ve skin işlemleri ile kostümler, gerçekçi ve detaylı bir görünüme kavuşur.
Bu kostüm setleri aynı zamanda Metin2 custom model kategorisine girer. Oyuncular, bu modelleri kullanarak kendi karakterlerini özelleştirebilir ve oyun deneyimlerini daha da kişiselleştirebilirler. Metin2 3D model dünyasında bu tür özel üretimler, topluluk tarafından büyük takdir toplamaktadır. Metin2 model import ve export işlemleri bu modellerle kolayca yapılabilir.
Metin2 Lobby üzerinden sunulan bu özel kostümler, Metin2 visual mod ve Metin2 graphic mod içerikleri arasında yer alır. Bu modlar, oyunun görsel kalitesini artırmak için özel olarak hazırlanmıştır. Metin2 NPC model, Metin2 monster model ve Metin2 item model gibi diğer modellerle uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Özel kostümler, Metin2 dünyasında sadece bir görünüm değil, aynı zamanda bir ifade biçimidir.
The [5 Character Set Costumes] collection, specially designed for players who wish to leave a memorable farewell gift in Metin2, is one of the most impressive examples of Metin2 3D modeling art. These costumes are equipped with visually and technically striking details, allowing you to create a special atmosphere within the game.
These costume sets are produced using advanced 3D modeling techniques applied in Metin2 character model designs. Each costume has been processed through important stages such as UV mapping, texture, and rigging to ensure seamless integration into the game. In Metin2 model edit processes, these costumes are preferred by both professional developers and enthusiastic players.
During the production of these costumes, powerful modeling software such as Blender Metin2 and 3ds Max Metin2 are used. Thanks to these programs, the costumes become visually impressive while maintaining technical compatibility. Additionally, models are optimized using GR2 and Granny3D formats. The Metin2 GR2 format features a structure optimized to enhance in-game performance.
Farewell gifts like these costumes are special elements that make players' journeys in the world of Metin2 unforgettable. Each costume set adds a unique style to your character while also drawing attention in the game. With Metin2 texture and skin operations, the costumes acquire a realistic and detailed appearance.
These costume sets also fall under the category of Metin2 custom model. Players can customize their characters and further personalize their gaming experience by using these models. Such special productions in the Metin2 3D model world are highly appreciated by the community. Metin2 model import and export operations can be easily performed with these models.
These special costumes presented via Metin2 Lobby are included among Metin2 visual mod and Metin2 graphic mod contents. These mods are specially prepared to enhance the visual quality of the game. Designed to work compatibly with other models such as Metin2 NPC model, Metin2 monster model, and Metin2 item model. Special costumes represent not just an appearance but also a form of expression in the world of Metin2.