Merhabalar herkese daha önceden paylaşacaktım ama paylaşmamıştır. Kara şeytan zırhları gibi daha önce belki paylaşılmış dosyaları eksik olan paylaşımlar v.s vardı kendi arşivimden 5 karakter full set paylaşım askerdeydim askerden döndüm. kodları kendim yazıp ayarlamıştım son hallerimi hatırlamıyorum artık paylaşım ve piyasaya dair bir şey yapmacayım için paylaşıyorum herkese bol forumlar indirip içine bakarsanız hiç pişman olmayacağınız paylaşımdır. iyi günler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Veda Hediye [5 Karakter Set Kostümler]: Metin2 İçin Özgün ve Görsel Zengin Model Paketi
Metin2 Lobby olarak, oyuncuların oyun deneyimini zenginleştirmek amacıyla özel olarak hazırladığımız 'Veda Hediye [5 Karakter Set Kostümler]' paketini tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz.
Bu özel kostüm koleksiyonu, Metin2 karakterlerinizin görünümünü tamamen dönüştürmeyi amaçlamaktadır. Toplamda 5 adet farklı temaya sahip karakter kostüm seti içeren bu paket, hem estetik açıdan dikkat çekici hem de oyun içi atmosferi daha da keyifli hale getirecek niteliktedir. Her bir kostüm seti, 3D modelleme uzmanlarımız tarafından detaylı bir şekilde tasarlanmıştır.
Paket İçeriği:
- Askeri Temalı Karakter Seti: Savunma odaklı ve stratejik savaşlarda kullanılacak güçlü bir görünüm.
- Fantastik Macera Teması: Görsel efektlerle donatılmış, efsanevi bir kahraman havasında kostüm seti.
- Modern Güçlü Savaşçı: Futbolistik çizgilerle harmanlanmış, yüksek teknolojiye dayalı kostüm.
- Doğa Temalı Şaman Kostümü: Metaforik tasarımlarla doğayla iç içe bir savaşçı imajı.
- Karanlık Lord Teması: Gölgeli ve mistik bir aura yayan, oyun içinde dikkat çeken karakter tasarımı.
Tüm kostüm setleri, Metin2’in 3D model yapısına tam uyumlu olacak şekilde GR2 formatında optimize edilmiştir. Bu sayede model değiştirme işlemleri kolayca yapılabilmekte ve oyun performansı etkilenmemektedir. Ayrıca, UV mapping ve doku uyumu konusunda da en ince ayrıntılara kadar çalışılmıştır.
Neden Veda Hediye Kostüm Paketi?
Bu paket sadece bir görsel değişiklik sunmaz; aynı zamanda karakterinize özel bir kimlik kazandırır. Oyun içinde dikkat çeken, özgün bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Model Edit işlemlerinde kolay entegrasyon sunmasıyla birlikte, hem başlangıç seviyesindeki oyuncular hem de profesyonel mod geliştiriciler için idealdir.
Kullanım Talimatları:
Kostüm paketini indirdikten sonra, Metin2 klient dosyalarınızda gerekli GR2 dosyalarının yer değiştirmesi yeterlidir. Herhangi bir hata oluşmaması adına yedek alma işlemi önerilir. Paket, 3DS Max ve Blender destekli olarak gelmektedir. Geliştirme sürecinde kullanılan tüm kaynaklar, Metin2 Development (Dev) araçlarıyla test edilmiştir.
Sonuç:
Veda Hediye [5 Karakter Set Kostümler] paketi, Metin2’de karakterinizi özelleştirmek isteyen herkes için mükemmel bir çözümdür. Görsel kalite, kolay entegrasyon ve özgün tasarım bir araya gelerek, oyun içi deneyiminizi köklü şekilde değiştirir. Paketi satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Metin2 Lobby - 3D Model & Visual Mod Merkezi
Farewell Gift [5 Character Set Costumes]: Unique and Visually Rich Model Pack for Metin2
At Metin2 Lobby, we are pleased to introduce our special 'Farewell Gift [5 Character Set Costumes]' package, created to enhance players' gaming experience.
This special costume collection aims to completely transform the appearance of your Metin2 characters. Featuring a total of 5 different themed character costume sets, this package is both visually striking and designed to make the game atmosphere even more enjoyable. Each costume set has been meticulously designed by our 3D modeling experts.
Package Contents:
- Military-Themed Character Set: A defensive and strategic warfare-focused appearance.
- Fantasy Adventure Theme: A legendary hero-inspired costume with visual effects.
- Modern Strong Warrior: A high-tech costume blended with futuristic lines.
- Nature-Themed Shaman Costume: A nature-connected warrior image with metaphorical designs.
- Dark Lord Theme: A shadowy and mystical aura-emitting character design.
All costume sets are optimized in GR2 format to fully match Metin2’s 3D model structure. This allows easy model replacement without affecting game performance. Additionally, detailed work has been done regarding UV mapping and texture compatibility.
Why Choose the Farewell Gift Costume Package?
This package does not only offer a visual change; it also gives your character a unique identity. It enables you to have a standout, original appearance in-game. With its easy integration in Model Edit operations, it is suitable for both beginner-level players and professional mod developers alike.
Usage Instructions:
After downloading the costume package, simply replace the relevant GR2 files within your Metin2 client files. Creating a backup before proceeding is recommended to avoid any errors. The package comes with support for 3DS Max and Blender. All resources used during development were tested with Metin2 Development (Dev) tools.
Conclusion:
The Farewell Gift [5 Character Set Costumes] package is a perfect solution for anyone looking to customize their character in Metin2. Visual quality, easy integration, and unique design come together to fundamentally alter your in-game experience. You can visit our site to purchase the package.
Metin2 Lobby - 3D Model & Visual Mod Center