Kanat / Silah / Zırh / Kask Hepsi Bir Arada
İyi Kullanımlar
Dipnot : (Silah Seti Animasyonlu Olduğu İçin Görsel Atamıyorum Ekleyen Olursa Kanıt Atarsa Sevinirim).
İyi Kullanımlar
Dipnot : (Silah Seti Animasyonlu Olduğu İçin Görsel Atamıyorum Ekleyen Olursa Kanıt Atarsa Sevinirim).
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Yeni Kostüm Seti -2
Metin2Lobby olarak sunuyoruz! Bu yazıda, Metin2 sunucularında kullanılmak üzere tasarlanmış olan Yeni Kostüm Seti -2'nin detaylarını, özelliklerini ve kullanımını inceleyeceğiz. Oyuncuların karakterlerini özelleştirme arzusunu karşılayan bu kostüm seti, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan dikkat çekiyor.
Metin2 oyununda karakterinize özel dokunuşlar yapmak, oyun deneyimini ciddi anlamda artırır. Bu doğrultuda geliştirilen Yeni Kostüm Seti -2, karakterin görünüşünü daha da özgün kılmak için tasarlanmıştır. Bu sette bulunan kostümler, 3D modelleme teknikleriyle detaylı bir şekilde oluşturulmuş olup, gr2 ve granny3d formatlarında optimize edilmiştir. Böylece hem performans hem de kalite dengesi sağlanmıştır.
Bu kostüm seti özellikle Metin2 3D model tasarımlarında yüksek standartları temsil eder. Her bir kostüm parçası, UV mapping işlemiyle doğru şekilde dokulanmış ve texture uyumuyla dikkat çekmektedir. Ayrıca rigging işlemi sayesinde, karakter animasyonları sırasında herhangi bir deformasyon yaşanmaz. Bu sayede karakteriniz, hareket ettikçe doğal bir şekilde görüntülenir.
Sette yer alan kostümler, farklı sınıflara ve cinsiyetlere uyumlu şekilde yapılandırılmıştır. Bu sayede hem Warrior, hem Ninja, hem de Sura sınıfları için özgün görünümler elde edilebilir. Ayrıca Metin2 character model tasarımlarında dikkat edilen detaylar, burada da korunmuştur. Kullanıcılar, bu kostüm setini model replace yöntemiyle kolayca sunucularına entegre edebilirler.
Bu kostüm seti aynı zamanda Metin2 visual mod ve graphic mod sistemleriyle de uyumlu çalışmaktadır. Görsel efektlerle desteklenen kostümler, oyuncuların dikkatini çekecek kadar çarpıcıdır. Ayrıca 3ds Max ve Blender gibi yazılımlarla kolayca düzenlenebilir ve kişiselleştirilebilir. Metin2 model edit konusunda deneyimli kullanıcılar için ideal bir kaynaktır.
Tasarım sürecinde Metin2 texture ve skin uyumuna büyük önem verilmiştir. Renk paleti, oyunun atmosferine uygun şekilde seçilmiş olup, görsel bütünlüğü bozmamaktadır. Aynı zamanda Metin2 NPC model ve monster model uyumu da düşünülerek, karakterinizin harita üzerinde farklı öğelerle uyumlu durması sağlanmıştır.
Bu kostüm seti, Metin2lobby.com üzerinden erişilebilir ve detaylı indirme yönergeleri sunulmaktadır. Custom model ve effect model içeriğiyle birlikte, sunucu sahipleri kendi özgün dünyalarını yaratmak için bu seti kullanabilirler. Model export ve import işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Pack model formatında sunulduğu için de yönetim açısından avantaj sağlar.
Özetle, Yeni Kostüm Seti -2, Metin2 oyununda karakterinizi özelleştirmek isteyen herkes için harika bir seçenektir. Hem estetik hem de teknik olarak yüksek kaliteye sahip bu set, oyun içinde fark yaratmanızı sağlar.
New Costume Set -2
Metin2Lobby presents! In this article, we will examine the details, features and usage of New Costume Set -2, designed for use on Metin2 servers. This costume set catches attention with both aesthetic and functional aspects, fulfilling players' desire to customize their characters.
In Metin2, adding personal touches to your character significantly enhances the gaming experience. Designed in this direction, New Costume Set -2 has been crafted to make your character's appearance even more unique. The costumes in this set have been meticulously created using 3D modeling techniques and optimized in gr2 and granny3d formats. Thus, a balance between performance and quality is achieved.
This costume set represents high standards in Metin2 3D model designs. Each costume piece has been properly textured through UV mapping and stands out with its texture compatibility. Additionally, thanks to the rigging process, no deformation occurs during character animations. This ensures that your character appears naturally while moving.
The costumes included in the set are configured to be compatible with different classes and genders. This allows for unique appearances for Warrior, Ninja, and Sura classes alike. Details paid attention to in Metin2 character model designs have also been preserved here. Users can easily integrate this costume set into their servers via model replace method.
Furthermore, this costume set works compatibly with Metin2 visual mod and graphic mod systems. Supported by visual effects, these costumes are striking enough to catch players' attention. Additionally, they can be easily edited and personalized using software like 3ds Max and Blender. Ideal resource for users experienced in Metin2 model edit.
Great importance has been given to Metin2 texture and skin compatibility during the design process. The color palette is selected in accordance with the game's atmosphere, ensuring visual consistency. Moreover, considering compatibility with Metin2 NPC model and monster model, it ensures your character blends well with other elements in the map.
This costume set is available via Metin2lobby.com along with detailed download instructions. Along with custom model and effect model content, server owners can use this set to create their own unique worlds. Since it is presented in pack model format, it also provides management advantages. Model export and import operations can be performed easily.
In summary, New Costume Set -2 is an excellent option for anyone wanting to customize their character in Metin2. With its high aesthetic and technical quality, this set enables you to make a difference within the game.